EVC-DVVA

Beste lezers, ook mij zakt de moed in de schoenen. Wie of wat krijgt EVC nog aan de praat. DVVA, wederom een tegenstander die EVC op alle fronten aftroefde. Met de weinige mogelijkheden die EVC kreeg wist men totaal geen raad, tot en met kansen alleen staand voor de keeper. Een aaneenschakeling van fouten en misverstanden betekende na 12 minuten al een 0-2 stand. Met deze stand brak ook de rust aan. Omdat DVVA het na de rust kalm aan deed kon EVC wat meer druk uitoefenen, maar hier sprak geen enkele overtuiging uit. In de laatste 5 minuten zette DVVA nog even aan en scoorde nog tweemaal, waarmee de 0-4 eindstand op het bord kwam. Over en sluiten en wie het weet mag het zeggen. Wie komt er met de oplossing??

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …