Afsluiting kleuters, een feest van voetbal, patat en limonade

KleuterafsluitingWeten jullie het nog, de eerste keer dat je een echte ‘beker’ kreeg? De kleuterters van EVC zouden dat voor het eerst gaan meemaken tijdens de kleuterafsluiting van seizoen 2014/2015.

In een grote opblaas arena, ter beschikking gesteld door de Sportkoepel (Giel Oudejans bedankt!!), werd de strijd gestreden. De internationale creme de la creme was aanwezig, van Barcelona tot Man. United, van Bayern tot Ajax. Onder de bezielende leiding van het trainers duo Selma en Ellen Evrengun (Margreet was helaas verhinderd, maar had dit eigenlijk niet willen missen), werden onderling wedstrijdjes gespeeld van 10 minuten.

Met de harde wind en de opblaasboarding is het toch net weer wat anders voetballen dan in de kunstgras hal, maar wie had verwacht dat het geen echte wedstrijdjes zouden worden bij deze kleinste jeugd, had het mis. Er werd door 13 kinderen fanatiek gevoetbald, een ware lust voor het oog. Ook de supporters waren massaal toegestroomd om van het nieuwe EVC talent te genieten.

Uiteindelijk was het Ajax die met de eer mocht strijken en dat is omdat er maar 1 de eerste prijs kan winnen.  De uitslagen lagen echter dicht bij elkaar dus iedereen heeft een topprestatie neergezet. De beloning voor iedereen…..een beker koude limonade en een patatje (gebakken door Anoushka) en een echte ‘Beker’.

We wensen de kleuters die doorstromen naar de mini’s van Gerard Meekel veel succes en hopen de kleuters die nog een jaartje blijven volgend jaar weer terug te zien. Vergeet niet om tegen al jullie vriendjes en vriendinnetjes te zeggen dat het kleutervoetbal super leuk is. We hebben nog een paar plaatsen vrij voor volgend seizoen.

 

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …