Bedankje aan de organisatie van het EVC Rob Schut-toernooi

Afgelopen weekend vond het inmiddels traditionele tweedaagse Rob Schut-toernooi voor de jeugd plaats bij EVC. Onder met name op zaterdag tropische omstandigheden werd door tientallen teams met overgave gestreden om de toernooiwinst.

De organisatie verdient een GROOT compliment voor de uitstekende organisatie en de wijze waarop zij moest improviseren door oorzaken waar zij zelf part noch deel aan had.
In de eerste plaats was dat de promotie-/degradatiewedstrijd van EVC 1 die het programma doorkruiste. Dat was op zich niet erg want een dergelijke wedstrijd moet nu eenmaal gespeeld worden.
Een andere oorzaak was wel uiterst kwalijk: tal van teams die zich in een laat / (veel) te laat stadium afmelden en daardoor de organisatie, en andere wel aanwezige teams, opzadelden met een levensgroot probleem. Ik vind het een schande. Een dergelijke houding past simpelweg niet. Als een team zich heeft aangemeld dan kom je gewoon! Gelukkig waren alle EVC-teams wel aanwezig.
De toernooicommissie heeft deze knelpunten/problemen al improviserend uitstekend opgelost waardoor vrijwel elk team toch een meer dan aanvaardbaar toernooi kon afwikkelen.

Mijn oprechte complimenten gaan derhalve uit naar de toernooicommissie/-organisatie en allen die hierbij betrokken waren!!! Dat compliment geldt ook voor alle scheidsrechters waaronder een groot contingent jeugdscheidsrechters!!!

Voor allemaal: Chapeau!!!

Jan van de Nes

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …