Bekerverliies in openingswedstrijd tegen Purmerend

Vandaag ons 1e wedstrijd, uit tegen Purmerend voor de beker?.Het was mooi weer en veel support hadden we, super. Ons team ??‍♂met spelers afkomstig uit 2 verschillende teams, moest even wennen ? aan elkaar en plek. Logisch hoor. Dat heeft nog wat tijd ook nodig. Maar de passie is er bij iedereen. Vandaag met op doel Sven, met in de 1e helft een scrimage waarbij hij wel 4 keer op de grond liggend de bal tegenhield, super. Achterin Mike, Tomas, Sem en soms Hani. Op het middenveld Piet, Famady, Tobias en Ammin en voorin Max. Max kreeg als spits kansen, schoot goed maar veel pech. Amin probeerde vooral goed te kaatsen. Ook Famady en Piet probeerde met schoten te scoren. De scheidsrechter bleek niet op de hoogte van de nieuwe regels, dit was jammer en raar? . De 2e helft stonden we beter. Tomas kwam vaker op langs de zijlijn, en maakte goede slidings. Toch scoorde zij eerst 2x voordat wij via Piet en Max de bal door Sem erin trapte, yesss ? Goed gedaan door overspelen en niet opgeven. Tobias, in de 1e helft schot op goal,voorkwam een goal door verbeten toch door te lopen, goed zo. Ook Hani leverde meer strijd om goals te voorkomen. Sven hield er zelf een paar nog goed uit. Max scoorde uiteindelijk zijn goal, 2-5. Iets wat Amin, Piet en Famady net niet lukte. Mike bleef achterin goed alles dichtlopen en wegtrekken maar toch scoorde zij de 6-2 ietwat gelukkig. wat , super. Penalty’s werden gemaakt door Max, Tomas, Famady, Tobias, Piet en Amin. Sven hield er 5, super. Mussie zorgde dat mascotte Sammie ook mocht schieten. Hij had vandaag de jongens vooral de felheid, doorpakken, voor gehouden. We gaan kijken hoe iedereen op de beste positie komt, een coachtaak. Maar al met al een sportieve opening, die we in de kleedkamer met traktatie vierde. Sven heeft de vieze wastas mee, sterkte. Mussie dank voor goede steun, de meegereisde ouders voor hun support. Fijn weekend allemaal, gr Ronald ⚽