Beslissingswedstrijd BOL tegen WV-HEDW bij EVC (update).

De beslissingswedstrijd tussen BOL en WV-HEDW om het kampioenschap in de 2e klasse A, wordt a.s. zaterdag 20 mei bij EVC gespeeld. Aanvang 14.30 uur

Entree
In overleg met BOL en WV-HEDW is afgesproken dat er geen entree zal worden geheven.

Route naar het complex
Het complex van EVC is gelegen aan de Keetzijde 20 te Edam.

Bezoekers uit de richting Amsterdam en Purmerend die uit zuidelijke richting over de N247 naar Edam rijden, dienen bij de stoplichten in Edam rechtsaf te slaan. Bij de volgende stoplichten linksaf en daarna nog ca. 1 kilometer rechtdoor, om daarna rechtsaf te slaan en het parkeerterrein (P1 op onderstaande kaart) van EVC op te rijden.

Bezoekers uit de richting Oosthuizen die uit noordelijke richting over de N247 naar Edam rijden dienen bij de rotonde (binnenkomst Edam) rechtdoor te rijden naar de stoplichten en daar linksaf te slaan. Niet de navigatie volgen die zegt de rotonde driekwart te nemen, want dan eindig je bij een hele smalle brug waar niet iedere auto overheen kan. Bij de stoplichten dus linksaf en bij de volgende stoplichten weer linksaf. Daarna nog ca. 1 kilometer rechtdoor, om daarna rechtsaf te slaan en het parkeerterrein (P1 op onderstaande kaart) van EVC op te rijden.

Beide routes zijn in rood op de kaart aangegeven.

Parkeren
EVC heeft een ruim parkeerterrein, maar uiteindelijk is er een kans dat het terrein vol komt te staan. Er zijn een aantal alternatieven.

Parkeren bij de voetbal/basketball-kooi (P2) vlak voor de afslag naar het EVC-complex. Dit is ook het parkeerterrein van de atletiekvereniging.

Parkeren aan de Dijkgraaf Poschlaan (P3), op het parkeerterrein naast de bibliotheek. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar het EVC-complex. Over het bruggetje aan de achterzijde van het terrein linksaf en daarna rechtsaf.

Parkeren aan de Ambachtstraat (P4), op een groot parkeerterrein naast het bedrijf Boon Edam. Daar vandaan is het via het tunneltje onder de N247 door (uit het tunneltje direct rechtsaf) en de vesting een kwartiertje lopen naar het EVC-complex.

Parkeerterrein aan de Baanstraat (Ps) in Edam. Dit is een blauwe zone, parkeerschijf dus verplicht, maar de maximale parkeertijd is 4 uur. Het tijdstip van aankomst mag je naar boven afronden op het eerstvolgende hele of halve uur. Teruglopen naar de vesting en dan is het nog een minuut of 10 naar het EVC-complex.

De looproutes zijn in blauw op de kaart aangegeven.

Klik op onderstaande kaart en deze opent in groot formaat op nieuw scherm.

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …