Den Helder op bezoek bij start 2e seizoenshelft

Vandaag ons 1e wedstrijd weer, thuis tegen Den Helder. Zij kwamen met de boot, ?, best ver. Met 2 gastspelers, Tim Knecht en Lucas Waals, begonnen we de wedstrijd. Eindelijk weer, ?, na weken rust. Het was over en weer een beetje aftasten. O jee, het lot tartte ons?. Een raar balletje van hun ging via onze verdediging zomaar onze goal in, 0-1. Kom op jongens riep het talrijk aanwezige publiek ?. Met Tim, Jens en Mike achterin sloten we alles op, ha. Dicht de achterdeur. Meer ballen moesten naar voren. Vooral Tijl, Lucas, Tobias en Hani moesten dat doen. Ballen naar Max, Piet en Famady. Dit lukte aardig maar echte schoten op doel bleven nog uit. Ze zijn groot en gemeen coach werd er in de time-out geroepen. Maar wij zijn slim ? en moeten ze uittikken was de reactie. En dapper ?? werd er doorgevoetbald. Rust 0-1 en bijkomen in de kleedkamer. De 2e helft was met nog meer strijd. De Den Helder boys probeerde druk te zetten maar onze verdigers met keeper Sven voorop hielden stand. Spannend, zweet en tackle keer op keer??. Kom op mannen. Time out en 15 minuten. We gaan nu met maar 2 achterin voetballen. Een man extra op middenveld en doorschuiven naar voren. Tobias met zomaar een wonder schot schoof dwars een bal door de linies. Geen goal via onze aanvallers maar Den Helder beefde. Erna een supermooie aanval via Piet, Thijl en Famady met erna een actie van Ronaldo Max en goal ?. Yesss, het publiek riep blij, zelfs een dansje werd er gemaakt,??. Zo verdiend dit. En meer meer riep het team. Toch moest er wel weer een speler naar achter, safety first. Sven had inmiddels al vele ballen onderschept en tegengoals voorkomen, klasse ?. Maar een laatste uitval bracht hen alsnog een goal en de 1-2, Bah! En toch nog vochten onze mannen zich naar voren. Jens, een super stootblok vandaag, werd door Mike alleen achterin gelaten. Hani, Lucas, Thijl, allen naar voren. Een corner, een schot, spanning maar geen doelpunt helaas meer. Maar kom op, gevochten en gestreden. Super gedaan ??, ja toch. De rust van gast Tim achterin was een mooie aanvulling vandaag, net als de inzet van gast Lucas. Beide dank?. Na afloop baalde we even. Maar eigenlijk was dit juist een hele mooie goede wedstrijd met veel passie en strijd ?. Een compliment hiervoor. Top, net als de fijne rust vooraf in de kleedkamer. Een stuk leuker en fijner zo ??. Hani dank voor schone was, Ronald vond leuke drankjes? en hapje?erbij. Kitty sterkte met de vieze was. Johan dank voor de kantinedienst. En Jeroen voor de mooie foto’s. Ouders dank voor support zijlijn en hulp⛹‍♀. Fijn weekend, gr Ronald ?‍♂⚽