DRC MD1 – EVC MD2 : 1-3

Met enige vertraging vertrokken we richting het Amsterdamse.
Na een wandeling vanwege een opgebroken weg waren we uiteindelijk klaar voor de wedstrijd.
Onze keepster Tessa is nog steeds geblesseerd (beterschap!), dus Yasmina nam haar plaats in tussen de palen.

We werden een beetje geplaagd door wat kleine virussen hier en daar..
Jennifer was niet zo lekker, Eva was ook niet fit, hopen dat het goed ging dus..

We gingen wat rommelig van start, de meiden van DRC waren ook nog eens een stuk groter. Toch lieten we ons niet van ons stuk brengen.
We hielden onze posities en bleven goed uitverdedigen.

Toch duurde het nog heel lang voor het eerste doelpunt viel.
Anne was naar voren geschoven, zodat Selena en Esmee wat hulp kregen en de bal wat makkelijker naar voren ging.
Het middenveld en de verdediging sloten hier goed op aan, zodat we eigenlijk 75% van de wedstrijd aan de bal waren.

Na de rust gingen we plots nog fanatieker spelen.
De bal werd schitterend rond gespeeld en kansen werden gecreëerd.
Uiteindelijk wist Esmee de bal in de touwen te werken en de 0 van het bord te halen.
Hierna was het hek van de dam, DRC kwam haast niet meer aan de bal of raakte hem weer snel kwijt.
Selena wist de tweede te scoren, en Esmee zorgde voor nummer 3.
Alle drie fraaie doelpunten, maar niet mogelijk zonder de gezamenlijke team inzet.
Top meiden!
Een aanval van DRC in de laatste minuten resulteerde toch nog in een tegentreffer, maar dat mocht de pret niet drukken.

Jullie hebben heel goed gespeeld meiden, ondanks dat sommige niet fit waren!
Jaimy bedankt voor het meespelen, goed gedaan.