Veteranen verliezen maar winnen ook

Vandaag de wedstrijd tegen Monnickendam uit op het programma.
Genietend van een heerlijk zonnetje op het terras van Monnickendam werden de veteranen verrast door de Berkhouten (Jack en Jeroen) die een mooie donatie deden voor de veteranen. Wat is het geval; er wordt nogal eens gemopperd op de oude sokken die te groot zijn en gaten en een speciaal geurtje hebben etc etc. Namens de Berkhouten werden wij voorzien van prachtige rood- met witte strepen sokken. Een mooi gebaar van beide mannen! Dorus verzorgde de uitleg van de geste (en gaf de uiteindelijke reden prijs (de mooie saamhorigheid in het team) en onze leider mocht het rode lint van de doos openknippen. Bedankt namens alle 45+ ers!!

De wedstrijd had een wat rommelig begin met een op en neergaande score tot gevolg. Ruststand 2-2 (dacht ik) Helaas had M’dam in de tweede helft het geluk aan hun zijde door een paar klutsballen waaruit zij voordeel hadden. Aan het einde van de wedstrijd zaten de mannen van M’dam er doorheen en konden we nog iets terugdoen. Maar een 6-4 verlies was geen terechte uitslag.
Wel een lichtpuntje vandaag want de heer Kaan Nus was na een revalidatieperiode van een aantal weken weer van de partij. Nu “the slide” er nog bij en we zijn weer compleet.
Mooiste moment van de wedstrijd: het scheidsrechteroptreden! Topper.

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …