EVC 1 speelt in nacompetitie tegen ASV Arsenal.

EVC heeft de laatste competitiewedstrijd tegen HBOK met 3-2 gewonnen en Hellas Sport won met 2-0 van Opperdoes. Hellas Sport eindigt met 21 punten op de 11e plaats en EVC eindigt met 20 punten op de 12e plaats. Het programma voor de nacompetitie is nu als volgt.

(F) Winnaar B       - Winnaar D

De winnaars van de wedstrijden E en F spelen komend seizoen in de 2e klasse.

EVC moet dus eerst afrekenen met Arsenal uit Amsterdam en als dat lukt wacht de winnaar van het tweeluik tussen Sporting Andijk en FC VVC.

Het complex van Arsenal is gelegen aan het IJsbaanpad 51 in Amsterdam, dat is achter het Olympisch Stadion. www.asvarsenal.nl

De kampioen in de 2e klasse A is nog niet bekend, want BOL won met 1-3 bij EDO en WV-HEDW won met 0-2 bij ZOB. Beide teams eindigen met 57 punten bovenaan. Er komt dus een beslissingswedstrijd tussen BOL en WV-HEDW op neutraal terrein. WV-HEDW won ook de 3e periode, dus bij een kampioenschap van WV-HEDW neemt BOL deze over.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …