Zondagavond herhaling EVC bij LOVE radio, Zukke Zorgen

Komende woensdagavond is EVC te gast bij het LOVE radioprogramma “Zukke Zorgen”, van 19 tot 21 uur. We hopen op vele EVC luisteraars! Deze uitzending wordt herhaald op zondagavond 20 september

 

Persbericht voor de uitzending van “ Zukke Zorgen “ 16 September 2015, met als thema, voetbalvereniging EVC Edam, kennen ze daar ook zorgen???

Op 6 mei 1913 komen een aantal jonge jongens bijeen in Ons Huis, het gebouw van de Geheelonthoudersvereniging (later is daar o.a. bioscoop Rito gehuisvest en nu zit daar boekhandel Markee). Ze besluiten om een voetbalclub op te richten en kiezen voor een naam zonder al te veel franje: Edamsche Voetbal Club, afgekort E.V.C. De eerste uitdaging voor de oprichters van EVC, is het vinden van een terrein waar gespeeld kan worden. Gelukkig is een plaatselijke boer, de heer Willem Kout, bereid om een stuk weiland in de Zuidpolder af te staan. Dat weiland ligt aan De IJe, tussen het Volendammerpad en de tramlijn Edam-Volendam, ongeveer op de plaats waar nu de bibliotheek in Edam staat. En zo geschiede het. Het échte EVC Edam gevoel kunt u beleven tijdens deze uitzending van “Zukke Zorgen”. We hebben een aantal gasten uitgenodigd die vanavond alle ins en outs komen vertellen over de club.

Mocht u thuis vragen hebben aan onze gast(en), bel dan de redactie tussen 19.00 uur t/m 21.00 uur, u komt dan live in de uitzending 0299369916 of mail naar info@rtvlove.nl.

“Zukke Zorgen”wordt gepresenteerd door; Ab Schilder en Marieke Keizer en de techniek wordt uitgevoerd door Klaas Bond en Frans Keizer

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …