EVC-EDO.

Vanaf het begin was het direct duidelijk dat EDO niet gekomen was om met lege handen weer naar Haarlem terug te keren. Een slim spelend en fysiek sterk spelend team zette EVC meteen onder druk. In de 9de minuut werd Bas eenvoudig  van de bal gelopen en de 0-1 was een feit. Na een kwartier een goede combinatie waarbij Bart de bal goed diep speelde op Bilal, wiens voorzet door Peter-Jan goed werd ingeschoten maar evenzo goed gekeerd werd door de keeper van EDO. Een corner van EDO werd kinderlijk eenvoudig door een volledig vrijstaande speler ingekopt, 0-2 en dat pas na 20 minuten. Het spel van EVC liet niet dat zien wat je van een ploeg die vecht tegen degradatie mag verwachten. Ruststand 0-2.

In de 67ste minuut toch nog even hoop toen Jeffrey door een individuele actie de 1-2 liet aantekenen. EVC kon echter geen vuist maken en de weinige mogelijkheden die zich voordeden werden knullig om zeep geholpen. EDO domineerde en kon in de laatste 10 minuten de eindstand eenvoudig op 1-4 zetten. Heren spelers, het is vijf voor twaalf!!!!

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …