Oud EVC-trainer Gerrit van Wulften overleden.

Toevallig stuitten wij deze week op het bericht dat op 11 november 2015 oud EVC-trainer Gerrit van Wulften op 95-jarige leeftijd is overleden.

Het bestuur van EVC zocht voor het seizoen 1976-1977 voor de Zondag A-selectie een ervaren trainer, iemand die zijn sporen in het amateurvoetbal ruimschoots verdiend had. Uiteindelijk kwam men bij de heer Van Wulften uit. De sympathieke Amsterdammer was o.a. trainer van Hollandia en Hoofddorp geweest en zou uiteindelijk vijf seizoenen bij EVC blijven. Eerst drie seizoenen als trainer van de Zondag A-selectie, vervolgens een seizoen als trainerscoördinator en daarna nog een seizoen als trainer van de Zaterdag 1. Op elkaar uitgekeken waren de heer Van Wulften en EVC zeker nog niet, maar zakelijke beslommeringen gingen zoveel tijd in beslag nemen dat hij van een verder trainerschap af moest zien. Op 21 mei 1981 nam hij afscheid en werd hij vanuit de hele vereniging bedankt voor alles wat hij voor EVC heeft gedaan en betekend.

In zijn EVC-periode vierde de heer Van Wulften zijn 25-jarig jubileum als trainer en maakte hij de verhuizing mee van het oude complex naar het huidige complex.

Wij wensen de familie alle sterkte toe bij het verlies.

Erwin Rossenaar.

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …