Op de Stip: trainer Ibrahim Rezzak

Bij EVC zijn we trots op onze vrijwilligers; wat je ook doet, hoe vaak je het doet, je bent nodig bij onze club en we zijn blij met iedereen. Daarom hebben we de websiterubriek “op de stip” in het leven geroepen. Maak kennis met onze vrijwilliger Ibrahim Rezzak; trainer van de MO11!

  1. Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben Ibrahim Rezzak, ik ben werkzaam als flexodrukker. Ik  ben geboren in Marokko en we hebben vier kinderen die allen edammers zijn: Nourdin JO15-1, Dikra MO11-1, Amal JO8-2 en de jongste zit nog op de crèche. Zelf speel ik zaalvoetbal met een paar vrienden.
  1. Wat doe je bij EVC? Ik train sinds vorig jaar de MO11-1 op dinsdag en donderdag. Zaterdag ben ik ook de coach samen met Robert van der Broek.
  1. Hoe ben je bij EVC gekomen? Toen onze zoon op voetbalen ging, ben ik veel bij EVC betrokken. Ik was assistent trainer, toen assistent coach F6.  Vorig jaar werd ik gevraagd om een meidenteam te trainen op voorwaarde dat er nog nieuwe lid bij kwam want het waren 6 meiden. We hadden er uiteindelijk 13 en het werden zelfs meer. Daardoor werd besloten om twee teams te gaan vormen en onder leiding van Rolph Meijer werd het allemaal goed gecoördineerd .
  1. Wat maakt voor jou je vrijwilligerswerk bij EVC leuk om te doen? Iedereen is behulpzaam en betrokken in het belang van de club, het meest van mensen die al actief zijn en natuurlijke het belangrijkste; de blije kinderen na de training.
  1. Wat vind je dat er goed gaat bij EVC? Ik vind in het algemeen dat het goed gaat bij EVC ten opzichte van sommige clubs. Bijna alles is in orde op een voorzitter na  en het is heel jammer dat het bijna steeds dezelfde mensen die het meeste voor de club doen.
  1. Wat zou je verbeterd willen zien en wat denk je dat daarvoor nodig is? Ik hoop dat er iemand zich meldt als aanspreekpunt van de club, het hoeft geen voorzitter te zijn, de jeugd is eigenlijk onze voorbeeld. Het maakt  niet uit wie je bent; samen als een team.
  1. Wie verdient het volgende plekje “op de stip”? Mimoun Alouch is heel lang actief bij EVC en daarbuiten ook. Hij traint de JO17 .

18-ibrahim-rezzak-foto

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …