EVC JO11-1 verliest in Landsmeer

IVV JO11-1 – EVC JO11-1 (rust 4-0, uitslag 6-0 voor IVV JO11-1)
(24-9-2016, 3e competitiewedstrijd seizoen 2016-2017)
Het was weer een prachtige herfstdag aan de boorden van De Breek in Landsmeer waar IVV JO11-1 de tegenstander was van EVC JO11-1. Op een echt grasveld begonnen beide teams aan hun 3e competitiewedstrijd.
EVC had de beschikkingover de volgende spelers: Koen van Beek (k), Timo Ooms, Daoud Ikhlifen, Tim Knegt, Milan Alberts, Colin Molenaar, Bink Mulder, Tom Tierolf, Rayan Morrhabi, Kick van der Vlies en invaller Mika Heuser.
Na een minuut kwam IVV op voorsprong (1-0). Daar had EVC een fase van ruim een kwartier waarin het goed partij gaf en liet zien progressie te boeken. Het was echter niet voldoende om ook een goed resultaat te boeken. IVV was toch beter en bouwde de score uit tot 4-0. In de rust werd aangegeven om in elk geval te proberen de tweede helft te winnen. Dat lukte niet: IVV scoorde nog twee treffers (6-0) maar het spel van EVC was bij tijd en wijle hoopgevend. Dat biedt perspectief voor de – inmiddels gespeelde – inhaalwedstrijd tegen Velsen JO11-2.