EVC JO11-selectie en ……. Het Gilde van Snelle Jelle (4)

Kick van der Vlies en Colin Molenaar: Ridders in Het Gilde!!!

Ridder Kick van der Vlies ontvangt een Snelle Jelle van coachRidder Colin Molenaar ontvangt een Snelle Jelle van trainer Klaas

Rayan Morrhabi en Niek Pistora: nieuwe leden van Snelle Jelle!!!

 Rayan Morrhabi ontvangt een Snelle Jelle van trainer-coach Jeroen Niek Pistora ontvangt een Snelle Jelle van trainer Bas van

Afgelopen week wist een kwartet spelers de grens van 100 activiteiten in één seizoen te bereiken. Voor deze vierklapper waren drie mannen van JO11-1 en één van JO11-2 verantwoordelijk.

 

Voor de snelle en doelgerichte rechteerspits Kick van der Vlies en voor de polyvalente (!), technische en snelle vleugelverdediger Colin Molenaar was het voor het tweede achtereenvolgende seizoen dat zij `De 100’-barrière passeerden! Kick en Colin voldeden daarmee ruimschoots aan de voorwaarde voor promotie tot Ridder in Het Gilde van Snelle Jelle!

Kick ontving ‘de versierselen’ behorend tot het Ridderschap van coach Marcel Tierolf. Colin werd ‘tot Ridder geslagen’ door trainer Klaas Mulder.

Colin en Kick: een groot compliment en ga vooral zo door!!!

 

Rayan Morrhabi, de behendige spits van JO11-1, en Niek Pistora, de sterke verdediger/middenvelder van JO11-2, wisten in hun eerste seizoen eveneens de grens van 100 activiteiten te doorbreken. Voor beide matadoren betekende dit het zeer verdiende lidmaatschap van ‘Het Gilde’!

Uit handen van trainer-coach Jeroen Ooms mocht Rayan zijn Snelle Jelle Kruidkoek ontvangen terwijl de spotlights aangingen voor Niek toen jeugdtrainer Bas van Gog hem ‘de versierselen’ opspelde!

Niek en Rayan: van harte gefeliciteerd en doe zo voort!

 

 

Jan van de Nes

 

 

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …