Veteranen 45+ krijgen klop

Vandaag stond de inmiddels ge- of beladen wedstrijd tegen Oosthuizen op het program. Osthausen (D) legt iedere wedstrijd een aan militarisme achtige wedstrijdopvatting in hun voorbereiding/ spel. Dat zijn wij inmiddels gewend en van een leuk veteranenpotje is al jaren geen sprake meer. Hopelijk gaan deze heren dat ook eens inzien. En krijgen misschien een keer een vriendelijk woord of glimlach over hun lippen. Je hebt namelijk wel een tegenstander nodig om te kunnen voetballen! Vandaag was echt een dag om weer snel te vergeten. Plenty goals tegen en slechts 1 ere- treffer gescoord door Vinzent. Of waren het er stiekem toch twee Dorus? Helaas hebben wij geen doellijntechnologie. Mogelijk een nieuwe opdracht voor Peter D. Wij hadden ondanks het overwicht van Osthausen toch nog ongeveer 6 a 7 kansen op een treffer. Helaas hadden wij wederom blessures waardoor de opstelling aardig door elkaar gehusseld werd.
Eerste helft hadden wij een uitstekende scheidsrechter Dick (alias TS) die ondanks een blessure de tweede helft in het veld kwam. De tweede helft werd gefloten door Jack en dat was helemaal overtuigend. Na een van de vele complimenten in het EVC team op het veld legde hij de wedstrijd stil om vooral EVC tot rust te manen. Uitstekende beslissing! Er staan tenslotte ook jonge jochies langs het veld en daar moeten wij als veteranen wel een voorbeeld voor zijn. Zoals gezegd de wedstrijd maar gauw vergeten, blessures oplappen en de volgende wedstrijd weer positief aan het ballen. We kregen in ieder geval complimenten voor onze sokken. 49-50 Peek komt eraan….
Man of the match: Hans U. hij heeft het als keeper gepresteerd om minimaal 20 ballen te stoppen. En daar waren moeilijke reddingen bij ! complimenten.