EVC JO11-selectie en ……. Het Gilde van Snelle Jelle

Tom Tierolf: 55e Ridder van Het Gilde!!!

SnelleJelle_Tom Tierolf 

Traditiegetrouw proberen de spelers van de EVC JO11-selectie om de felbegeerde Snelle Jelle kruid- of ontbijtkoek te bemachtigen maar vooral om toe te treden tot het Gilde van Snelle Jelle. Dit keer voor het elfde seizoen.

Maar wat betekent dit ook al weer?

Als de spelers van de JO11-selectie deelnemen aan minimaal 100 activiteiten in één seizoen (competitie-, beker- en oefenwedstrijden, trainingen, zaalvoetbal, DEEN-Cup) dan krijgen zij als beloning voor deze prestatie een Snelle Jelle kruid- of ontbijtkoek uitgereikt.

En voorts … treden zij toe tot het vermaarde Gilde van Snelle Jelle! Spelers die in twee seizoenen aan 100 activiteiten (per seizoen) deelnemen, worden bevorderd tot … Ridder in Het Gilde van Snelle Jelle!

Aan het begin van dit seizoen kende Het Gilde 53 Leden en 54 Ridders. Zeven spelers kunnen dit seizoen bevorderd worden tot Ridder.

Eén van deze zeven heeft al in de maand februari de grens van 100-activiteiten gepasseerd! Zijn naam? Tom Tierolf, linkerspits van EVC JO11-1! Tom is een zeer trouw bezoeker van de trainingen en wedstrijden: aan alle activiteiten neemt hij deel en is er een invaller nodig in een ander team dan is Tom één van de eersten die zich aanmeldt! Een echte liefhebber dus! Tom ontwikkelt zich goed: hij gaat niet alleen voor zijn eigen kans maar heeft ook steeds meer oog voor zijn medespelers!

Voor de tweede keer heeft Tom De 100 gehaald. En dat betekent dat deze sterke linkspoot is bevorderd tot Ridder in Het Gilde van Snelle Jelle! De ‘versierselen’ behorend bij het Ridderschap kreeg Tom overhandigd door de onvolprezen trainer Jim Krol!

Vorig seizoen kwam Tom tot 145 activiteiten. Dit seizoen lijkt hij die score zelfs nog te gaan verbeteren én … komt hij in de buurt van het (spelers)record van Mika Heuser die liefst 288 activiteiten in twee seizoenen liet optekenen!

Tom: een groot compliment voor je doorzettingsvermogen, beleving en inzet! GROTE Klasse! Ga zo door!

 

Jan van de Nes

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …