EVC JO13-1 – Meteoor JO13-1 : 6-0

In het heerlijke najaars-zonnetje stond weer eens een thuiswedstrijd op het programma, tegen Meteoor.
Meteen vanaf het fluitsignaal (van de prima fluitende Hessel) lekker de bal combineren, rondspelen en balbezit houden. Dat was tenminste de boodschap in de kleedkamer…
Gelukkig luisteren ze allemaal goed naar de coaches, dus begonnen we sterk aan de wedstrijd en hielden we balbezit.
Mooi opbouwen langs de zijkant en dan voorgeven richting doel leverde al na een paar minuten het eerste doelpunt op, Ryan haalde onze 0 van het bord.
Hierna bleven we veel in balbezit, kwamen de ballen ook regelmatig vanuit de flanken voor het doel maar de afronding wilde maar niet lukken.
Alan zorgde uiteindelijk voor de 2 op het bord.
Vlak voor rust zorgde Jordy nog even voor een comfortabele ruststand, door van grote afstand (20m) een vrije trap net onder de lat te laten belanden, 3-0!

Na de limonade maar gewoon weer op deze voet verder gaan was het devies, vooral niks weggeven.
Dat kun je wel aan de verdediging overlaten. Timo, Joep, Thijmen, Huub en Tristan hadden afwisselend de linies goed gesloten, de keeper had niet heel veel te doen deze wedstrijd (afgezien van een paar goede ingrepen uiteraard..).
Het waren Alan (4-0) en Ryan (5-0, 6-0) die de score uiteindelijk bepaalden, maar niet zonder het harde werken van Simon, Joey, Faye en Dylan.