Laatste wedstrijd Purmersteijn uit overwining op ons zelf

Hoera, vandaag was de laatste wedstrijd voor de feestdagen, de winterstop ??☃. Met de wetenschap dat het 2 weken geleden tegen
Purmersteijn voor de beker niet leuk was hadden we nu afgesproken: lol en lekker voetballen. Het was en vroeg en koud, zie foto
1 hierna. Maar wederom was de trouwe aanhang ouders er als steun er. Een andere scheidsrechter, een coach vd tegenpartij die
ook een leukere wedstrijd wilde, dat scheelde alvast. Nou, het ging heel goed ?! De jongens vochten als leeuwen, ??, deden
hun stinkende best. Van keeper Sven, foto, tot vooraan spits Appie. Zij konden kampioen worden en iedereen wist dat ze zouden
winnen. Maar, wat was het halverwege de 1e helft stil toen Appie op de lat schoot. Alleen de EVC-moeders en ik hoorde je ooo en
aaaa roepen. Daarna scoorde zij 1-0 en wilde doorgaan. Maar Appie maakte de 1-1, zo leuk voor iedereen. Er werd veel gepast en
goed verdedigt. Net voor rust maakte ze 2-1. Maar wij gingen met heel goed gevoel het veld af
inclusief complimenten tegenpartij. Met de warming-up verstapte Tobias zich, hij kon helaas nauwelijks meespelen. Purmersteijn
kon continu wisselen en dat brak ons op. Telkens had iemand van ons een pijntje, zij hadden vrijstaande. Het werd uiteindelijk
14-3 voor hen. Appie scoorde z’n 2e en Amin maakte er een, wel super hoor??‍♀. Sven heeft heel veel ballen onderschept en gevangen.
De coach van hun vond hen erg goed. Ons team, met Mike die een keiharde bal op z’n hoofd kreeg, bleef sportief ?. Penalty’s
werden gemaakt door Yannick, z’n allereerste goal hoera??, Sven, ja ja, zie foto, en Appie. De tegenstander feliciteerde met
hun kampioenschap en wij gingen naar de kleedkamer. Daar wachtte lekkernijen van mama Mike, Suzanne-lotte, die ook de wastas
had geregeld, top en dank dus?. En toen kwam opeens een doos met lekkers en rijm en voetbalplaatjes voor iedereen tevoorschijn.
Alle jongens lazen hun rijm voor, dit was erg leuk en het was even heel gezellig
met z’n allen in een wel erg stinkende ?? kleedkamer ?. De tas is mee met Sven, dus hij is aanvoerder de volgende keer. Geweldig
hoe de jongens morele winnaar waren de 1e helft ?? en dat deze hindernis goed is afgelopen. Allemaal een fijne tijd, op EVC-site
staat veel info en donderdag is er training. Groet, Ronald ⚽
ps
Heeft iemand de gewone sokken van Amin mee, of in wastas? Hij was ze na het voetballen gister kwijt ?, met blote voeten de auto
in. Rectificatie: Appie 3x gescoord gisteren. En vergeten te schrijven: Adam was de 1e helft een echte balveroveraar cq voor
de tegenpartij dus lastig. De 2e helft was ie “op”. Ciao!