EVC JO9-1 wint weer!

Beste EVC-ers,

Hierbij toch nog kort even een verslagje van de wedstrijd van afgelopen zaterdag. (zoals beloofd aan Peter …)
De 4e overwinning op rij in de competitie !!!
We speelden uit tegen KGB JO9-1 uit Bovenkarspel, dat tussentijds is gepromoveerd van de 3e naar de 2e klasse.
Een onbekende tegenstander voor ons dus. KGB staat trouwens voor: Kolpings Glorie Blijft (nooit geweten, maar dit geheel ter zijde)
Hun coach wist voor de wedstrijd te melden dat ze de eerste 4 wedstrijden met ongeveer 20 doelpunten verschil hadden gewonnen. (in een klasse lager dus)
Dat was voor mij en Wilco (invaller voor Peter) toch wel even schrikken. Van enige onderschatting kon dus geen sprake meer zijn!
We begonnen de wedstrijd dan ook prima en al snel kwamen we op voorsprong. De tegenstander begin een stuk minder dan verwacht.
Er werd bij vlagen prima spel op de mat gelegd, met mooie combinaties.

7-10

Het werd dus toch nog (onnodig) spannend!
Na de pauze kwam de tegenstander veel feller en gretiger uit de kleedkamer.
Bij ons was de organisatie even weg.
Gelukkig herpakten de rood-groenen zich op tijd en werd er dus toch nog een overwinning uit het vuur gesleept.
Mooi om te zien dat jullie niet in paniek raakten van een paar tegendoelpunten en dat er onderling heel positief en sportief tegen elkaar gedaan werd.

Met 1 verloren en 4 gewonnen wedstrijden draaien we mee in de top van deze competitie, daar kunnen jullie trots op zijn jongens !!!

Leermomentje (vooral begin tweede helft): blijf georganiseerd spelen en voer je eigen taak uit. Hou het simpel en speel over- en met elkaar.