wedstrijd 21 februari

Wedstrijd E2-Purmerend E6
Door de vakantie hebben we helaas te weinig eigen spelers voor de bekerwedstrijd. Gelukkig zijn er enkele spelers die ons hebben geholpen. Keeper Damian en Fabian hebben met ons mee gespeeld. Helaas is Ilias niet in Purmerend aangekomen om ons te helpen.
De aftrap voor de eerste helft wordt genomen door Purmerend. Na 3 minuten is het 1-0 voor Purmerend. 10.04 uitgeschopt door Dees. Ingooi voor Purmerend. Jammer Simon kan de bal net niet binnen houden. Om 10.06 wordt de bal uitgeschopt door Fabian. Uitgeschopt door Purmerend. Ingooi door Fabian. Er volgt een corner voor EVC, genomen door Dylan van Onselder. Schot van Purmerend op doel van EVC, goed gehouden door Damian. Bal wordt uitgeschopt door Purmerend. Ingooi door Simon. 10.08 is het 2-0 voor Purmerend. Om 9 over 10 corner voor EVC, genomen door Simon. 10.10 ingooi Purmerend. Om 11 over 10 mooi schot van Dylan Onselder op doel, helaas net naast. Dylan speelt de bal door naar Dylan O. 10.12 Ingooi voor EVC, genomen door Daan. 10.13 Ingooi voor Purmerend. Uitgespeeld Fabian. Opnieuw ingooi door Daan. Snel daarna volgt ingooi voor Purmerend. Damian houdt de bal goed tegen. Corner voor Purmerend om 10.19. Goede inzet van Fabian. Corner voor Purmerend 10.22 3-0 voor Purmerend. Goede aanval van Simon. Aanval van Purmerend. Om 10.27 staat het 3-0 voor Purmerend.
Corner door EVC genomen door EVC genomen door Dylan van Onselder na 2 minuten start tweede helft. Bal komt in handen van Purmerend. In eerste instantie goed gehouden. Doelman kon nog niet opstaan en Purmerend ziet kans om de bal toch nog in doel te schieten. 4-0. Dees speelt naar Huub. Uit. Ingooi voor Purmerend. Aanval van Purmerend. Purmerend had vrij spel 5-0. Purmerend valt aan, naast doel. Damian speelt naar Huub, naar Dylan. Voeten van Purmerend komen ertussen. Dees valt aan. Damian speelt naar Daan. Bal gaat uit. Ingooi Purmerend. Purmerend schiet naast doel, gelukkig. Damian schiet de bal naar Simon, die speelt door naar Dylan O. Aanval Purmerend, Goed gehouden door Daan. Simon pakt de bal af. Fabian heeft de bal. Purmerend heeft de bal. Ingooi voor Purmerend. Uitschop door Purmerend. Fabian schiet op doel. Goed gehouden door Purmerend. Bal gaat naar Purmerend. Afgepakt door Fabian. Fabian en Dylan O liggen op veld. Vrije trap wordt genomen door Simon. Helaas naast doel. Purmerend heeft de bal. Dylan probeert deze af te pakken. Keeper EVC heeft de bal. Ingooi door keeper. Ingooi door Fabian. Dylan O. speelt naar Fabian. Daan heeft de bal. Net buiten spel. Ingooi Purmerend. Dylan O heeft de bal. Damian duikt op de bal, top. Mooie uittrap. Mooi tegen gehouden door Dylan, speelt door naar Dylan O. Helaas komt Purmerend er weer tussen. Mooi afgepakt door Simon. Ingooi door Purmerend. Daan pakt de bal af, schiet naar Fabian en speelt door naar Simon. Helaas Purmerend komt er weer tussen en weet er 6-0 van te maken. Dylan van O schopt helaas net naast. Goed gekeept door Damian. Fabian pakt de bal af. Goed door gespeeld naar Huub. Schot van Purmerend op doel, gelukkig net voor langs. Purmerend heeft opnieuw de bal. Goed aangevallen door Dylan van O en Huub. EVC heeft de bal, schot van Fabian op doel, helaas naast. Purmerend heeft de bal. Goed afgepakt door Dylan. Uittrap door Purmerend. EVC probeert de bal goed af te pakken. Purmerend schiet net naast doel. Ingooi voor EVC. Helaas gooit EVC uit. Jammer Purmerend pakt de bal af van Huub. Fabian verliest de bal. Keeper heeft de bal. Dylan van O heeft de bal. Purmerend schiet uit. Ingooi voor EVC genomen door Dylan, naar Dylan van O, Damian gaat ver uit doel. Gelukkig gaat de bal naast. Dylan van O heeft de bal wordt op de hielen gezeten door Purmerend. Dylan L pakt de bal af. Damian houdt de bal. Purmerend schiet naast doel. Uitgespeeld naar Simon. Purmerend heeft de bal en een doelpunt voor Purmerend. Helaas. 7-0 voor Purmerend. Corner tegen EVC, goed gehouden door EVC. Schot op doel, naast doel. Iedereen heeft goed zijn best gedaan. Damian heeft ook heel veel ballen uit doel weten te houden. Alle invallers, bedankt voor jullie inzet.