EVC MD2 – HSV MD1 : 1 – 2

Voor het eerst sinds tijden mocht er weer gevoetbald worden.. Het stof ging van de wastas, het schrijfblok weer uit de la.

Zonder vaste keepster Tessa en Anne (die wel stoer aanmoedigde), maar met MD1 keepster Fenna en invalster Noah begonnen we na de warming-up fanatiek aan de wedstrijd.

Meteen na het fluitsignaal gingen we vol gas van start, maar al gauw bleek dat HSV een ‘stevige’ verdediging had, en tevens ook een snelle voorhoede.
De weinige kansen die HSV heeft gehad hebben ze wel volledig benut.
Even een momentje van onoplettendheid gaf een aantal keer een volleerde sprintster de gelegenheid om in de counter op Fenna af te stormen. Deze wist mooi te stoppen, maar 2 keer moest ze met lede ogen de bal in het net zien verdwijnen.

Aan onze kant wisten we het spel volledig te domineren, we zijn bijna niet van hun helft af geweest, alleen had HSV zijn doel volledig dichtgetimmerd waardoor we geen mogelijkheid tot scoren konden creëren.
In een scrimmage voor het doel wist Esmee haar voet uiteindelijk tegen de bal te krijgen en rolde de bal eindelijk in het tegendoel.
Helaas konden we in de laatste minuten niet meer het verschil maken, het bleef 1-2 voor HSV ondanks grote druk van onze kant.

Jammer meiden, volgende keer beter!

Peter

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …