Evc-E3 – Hercules Zaandam E5

25-10 Evc E3-Hercules Zaandam E5 5-1
Evc zette vanaf het begin veel druk voor het doel, maar omdat de tegenstanders met het hele team voor het doel gingen liggen was het zeer moeilijk om te scoren. Ondanks het flipperkast spel konden ze toch elkaar vinden en gaven ze niet op. Het duurde tot kwart over 9 dat sajad voor kon geven en blade hem er mooi in kon tikken. De tegenstander gaf ook niet op en kwamen zelfs af en toe richting het doel van Evc. Gelukkig lieten Coen en Charlie zich niet gek maken en draaide snel het spel weer om wat voor sajad een gaatje opleverde om hem hoog van afstand er in te schieten. Sajad mocht ook een mooie vrije trap nemen maar de keeper liet zich niet intimideren en pakte de bal vakkundig. Eind eerste helft verslapte Evc licht en werden de kansen van Hercules Groter maar niet zoals sajad die er vlak voor rust met een voorzet van blade nog ff 3-0 van maakte
Na de rust zat de spirit er weer in en dat liet zich zien in mooi overspel en tikwerk tussen Mika, gene, tyrone, blade en sajad, maar de doelpalen hadden verkeerde aantrekkingskracht. Na de zoveelste voorzet van gene buikte blade het 4e doelpunt erin. En even later maakte Gene er zelf nog eens 5-0 van.
Het mooie najaarszonnetje en de positieve aanmoediging van de tegenpartij zorgde er w.s voor dat zij vlak voor het einde nog 2 kansen creëerden waarvan ze er 1 benutte en er tot slot 5-1 van maakte.