Het was weliswaar vroeg, zo na de Sinterklaasavond, maar iedereen had er zin in.

Toch zou blijken dat de wedstrijd anders liep dan gedacht.
We begonnen vol goede moed, met leuk samenspel en goede ideeën, maar de meisjes van SVA waren ook gedreven.
Ze bleven ons op de huid zitten en gaven ons weinig speelruimte.
We kwamen niet echt bij het doel van SVA, zij echter ook niet bij het onze dankzij onze klasse verdediging.
Dit resulteerde in een bril stand bij de rust.

De tweede helft begonnen we weer vol goede moed, maar het zag er naar uit dat de bril stand bleef.
Tot een ongelukkig schot richting het hoofd van Faye werd geblokt door een arm, helaas binnen de 16…penalty. Onze reserve-Tessa kon het schot niet keren, 0-1.

We gaven de moed niet op en gingen vol overgave in de aanval.
Na een aantal minuten werd een mooi opgezette aanval gestopt voor een bal in het gezicht van een meisje van SVA.
De “scheidsrechterbal” die volgde werd door keurig richting onze helft teruggespeeld, alleen begreep SVA blijkbaar het begrip “scheidsrechterbal” niet helemaal, de spits onderschepte de bal en rende aangemoedigd door het bezoekerspubliek door onze verbouwereerde achterhoede en schoot onhoudbaar op doel, 0-2..onze mooie aanval resulteerde plots in een tegendoelpunt.

Niet helemaal volgens de verhoudingen van de wedstrijd verloren, maar we hebben ons kranig geweerd.
Volgende week beter meiden, jullie hebben goed je best gedaan!