8-6 winst na zwaar bevochten maar leuk duel

Hoera, hoera ?, vandaag was de wedstrijd een feestje???! Eindelijk mochten de jongens weer voetballen. En de ouders hadden er ook zin in, ?‍♂?‍?‍?, vele waren gekomen. ☃ Het was nog koud maar even over 9 uur trapte ze af, tegen Zaanlandia.
We begonnen met een aangepaste opstelling: meer voorwaarts. En een opdracht: probeer over te spelen waar kan en speel als vrienden. Nou, ?, dat ging goed. Na 7 minuten 1-0 EVC door Appie, goaaal. Alle spelers waren blij???. Vrij snel werd het
zelfs 2-0, goal Ammin, joepie ?. Iedereen voelde zich beter, ondanks wat aanvallendere posities. Helaas kantelde de wedstrijd wat. De tegenpartij scoorde , boe, en maakte ook nog 2-2 en zelfs 3-2 voor rust ?. Jammer, want mede door veel wisselen
liep het toen aardig en deed iedereen z’n ? stinkende best. Ouders schreeuwde??? en Mussie coachtte vol kracht en jawel: 3-3! Via goed samenspel Pieter en Aopie goal door Yannick, super? . Hij was ook super blij hiermee? En het was rust?.
Inmiddels was Mahmoud ? ook erbij, hij ging snel omkleden. Met rust zeiden we: overspelen, we gaan door ? en laten ons niet kennen. Na over en weer kansen scoorde Appie 4-3. Maar zij scoorde gelijk 4-4 en 4-5 en 4-6? . We hadden veel kansen, paar
keer net mis, enkel keer geen goed overspel voorin en pech. ☃?? Ondertussen was het natter en kouder. Met 2 wisselspelers konden we slim wisselen?. Maar o, o,,o. Ja, 5-6 goal Yannick, de aansluittreffer, pfff. De klok tikte, Sven redde een paar
keer goed maar op het nippertje. Thijl en Tobias trapte de bak weg, Madmoud rende ? heel veel, en ja. Nadat Pieter en Tobias eerst de bal bij een bijna leeg doel niet kregen scoorde Appie na een rush 6-6??. Spannend! Moeder Judith gaf Sven tips,
rust, hou de bal vast, precies op het goede moment. Laatste man Mike, die de 1e helft 2x super sterk opkwam met de bal naar de overkant, ruimde nu extra vaak de bal weg. En zo kwam via Yannick, Tobias en Pieter de bal bij Ammin die 7-6 scoorde, yessss?.
Weer wisselen, beetje paniekvoetbal maar uiteindelijk kregen we de bal bij Appie die 8-6 eindstand scoorde: hoera!!!! Iedereen was echt blij. Met de penalty’s scoorde Ammin ?en keeper Sven maar de mooiste was van Pieter, hard bovenin??. Sven hield
ook gewoon even z’n goal schoon, geen penalty’s van de tegenpartij ging erin, klasse Sven? Na afloop hadden we een lekkere traktatie van Perry, vader Yannick, dank hiervoor en voor de schone wastas?. De vuile was nam Valeer mee, sterkte ?, dus
Thijl is volgende keer aanvoerder. En waar was het feestje ?‍♂? in de kleedkamer was het feestje. Iedereen bedankt voor steun en support?? En nu thuiszitten met natte sokken en broek denk ik: dit was het het wel waard vandaag; bravo mannen ????