EVC Prinsenbar familie en vriendentoernooi

Beste iedereen,

het afgelopen jaar is het toernooi met succes gehouden met Pasen. Dat was dit jaar weer de bedoeling, mede doordat er in de maand mei geen vrij weekend meer over was. Dat is nu veranderd. Helaas is tijdens de voorbereidingen van het Barrentoernooi gebleken dat dit, dit jaar nog niet mogelijk is.

In overleg met EVC, sponsor de Prinsenbar en gekeken naar het veranderde competitieschema voor EVC 1 (mijn eigen team), heb ik besloten het toernooi van 5 april te verplaatsen naar 31 mei. Ik hoop dat iedereen hier blij mee is en mee kan leven. Een toernooi na het seizoen is vaak leuker en daarnaast is de kans op mooi weer groter in mei.

De teams die zich al hebben aangemeld blijven gewoon staan en zal ik benaderen. Op uiterlijk zondag 17 mei verwacht ik alle inschrijvingen te ontvangen. Zo heb ik voldoende tijd de programmaboekjes te maken.

We houden contact!

Giel Oudejans
giel_oudejans@hotmail.com

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …