Onderling toernooi EVC E-pupillen op zaterdag 3 januari 2015

Beste EVC-ers,

Op zaterdag 3 januari 2015 is er weer een onderling toernooi voor de E-pupillen van EVC. Het is geen groot(s) opgezet toernooi maar meer ‘lekker onderling voetballen ’ in toernooivorm. Het is de bedoeling dit toernooitje te spelen op het kunstgrasveld. Bij ‘minder geschikt voor buiten voetballen weer ’ kunnen we het toernooi ook verplaatsen naar de kunstgrashal. Omdat niet elk team over een echte keeper beschikt én omdat het koud kan zijn, spelen we zonder keepers en dus met kleine doeltjes.

De E4 tot en met E6 spelen van 9.00 uur tot en met 10.55 uur.
De teams zijn gemixt en dus voetbal je ook met spelers uit andere E-teams. De mixteams spelen een soort mini-EK. De deelnemende landen zijn:
Duitsland
Spanje
Engeland
Frankrijk
Nederland.

De E1 tot en met E3 spelen van 11.00 uur tot en met 13.00 uur.
Ook deze teams zijn gemixt. Zij spelen om het kampioenschap van de Spaanse La Liga. De deelnemers zijn:
Atletico Madrid
Barcelona
Real Madrid
Sevilla
Valencia.

Tijdstip waarop je aanwezig moet zijn.
De E4 t/m E6 dienen uiterlijk om UITERLIJK 8.45 uur aanwezig te zijn!
De mannen van de E1 t/m E3 moeten UITERLIJK om 10.45 aanwezig zijn!
Ben je te laat en hebben we al een invaller in het veld gestuurd dan blijf je die wedstrijd aan de kant.

Teamindelingen en afberichten.
De teamindelingen zijn gemaakt maar kunnen nog aangepast worden als er spelers toch nog verhinderd zijn. Om die reden vermelden wij de indelingen nog niet. Je krijgt ze tussen Kerst en Nieuwjaar te horen. Houd de website en je mailbox in de gaten!

Als je verhinderd bent, dan ben je verplicht om af te berichten: zo spoedig mogelijk!
Graag via email naar j_vandenes@hotmail.com.
De organisatie regelt alles in vrije tijd, het is daarom niet meer dan beleefd en beschaafd om af te berichten als je niet kunt komen.

Kleding
Kom gewoon in je trainingskleren naar EVC toe. Je speelt ook in die kleren. De organisatie zorgt voor hesjes ter onderscheiding van de teams. Neem in ieder geval je rode EVC trainingsjack mee. We kunnen dan – mogelijkerwijs – na afloop met zijn allen op de foto.

Prijzen
Voor iedere spelers is er een aandenken: geen medailles of vaantjes maar wel iets lekkers.
En voor de winnaars …. Eeuwige Roem!

Kantinebezetting
Voorts een verzoek aan de ouders. Voor dit toernooi is er nog geen kantinebezetting.
Vanwege het op 27 en 28 december 2014 te houden tweedaagse Piet Bierdrager-zaalvoetbaltoernooi én wegens de Nieuwjaarsreceptie in de middag van 3 januari 2015 kan voor de ochtend van 3 januari 2015 geen beroep gedaan worden op de mensen die normaal al kantinedienst draaien. Het zou daarom heel fijn zijn als een aantal ouders deze keer de kantinebezetting op zich nemen. Anuschka Laarhoven, kantine-coördinatrice, zal deze ouders dan wegwijs maken. De dienst is van 8.45 uur tot 13.00 uur.
Tal van ouders doen al het nodige voor onze vereniging. Let wel: ik heb het niet over af en toe kinderen rijden naar een uitwedstrijd. Onze vereniging: dat betekent WIJ ALLEMAAL!!! Ik doe daarom vooral een beroep aan de ouders die dit seizoen nog niet iets voor EVC gedaan hebben. Even een ochtendje helpen in de kantine met een groep mensen: de kinderen en andere vrijwilligers zullen u er zeer dankbaar voor zijn en … het is nog gezellig ook!

Ik wens jullie, spelers, ouders en familie, heel gezellige feestdagen en een prachtig 2015!
Tot 3 januari … 2015!

Jan van de Nes
Hoofdtrainer EVC E-pupillen

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …