HBOK-EVC.

Een nog steeds door blessures geteisterd EVC heeft op geen enkele wijze indruk kunnen maken in deze wedstrijd. HBOK ging er van meet af aan vol in en met zeer goed en snel spel sneden zij door de verdediging van EVC. Binnen twee minuten wist Roy, met enkele goede reddingen, zijn doel nog schoon te houden. Tot in de 5de minuut de noodrem erop moest. Penalty, 1-0.  HBOK rook bloed en na 24 minuten stond de 4-0 op het scorebord. Met een onmachtig EVC en een tegenstander die het ook wel geloofde ging de rust in.

Na de rust drong EVC iets meer aan wat in de 53ste minuut leidde tot een treffer van Dennis van den Berg. EVC kon geen potten breken en HBOK hoefde niet meer zo nodig. Op een goed genomen vrije trap van Jeffrey na, welke door de keeper van HBOK nog maar net uit de hoek getikt kon worden, viel er weinig meer te genieten. Eindstand, 4-1.

Hopelijk lukt het in de winterstop iedereen weer fit te krijgen en starten we  op 28-01-2017, thuis tegen Opperdoes.

Fijne feestdagen en een gezond en sportief 2017.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …