EVC VR1 UIT DE COMPETITIE GEHAALD

Een langer geworden blessurelijst, het feit dat enkele speelsters door omstandigheden zijn gestopt en enkele speelsters regelmatig moeten werken op zaterdag, heeft er voor gezorgd dat er praktisch iedere wedstrijd invalsters geregeld moeten worden uit de VR2 en of uit de jeugd. Als dat af en toe voorkomt is dat geen probleem, maar het werd structureel en dat is niet vol te houden.
In goed overleg met trainer, leider, speelsters en wedstrijdsecretaris is besloten om de VR1 uit de competitie te halen. Dat is zeer spijtig, maar er was geen andere keus.
Gelukkig is er voor de ongeveer tien vaste en fitte speelsters, die overblijven een oplossing gevonden. De oudste kunnen bij de VR2 aansluiten en de jongste meiden mogen nog in een jeugdteam uitkomen (waarvan een paar met dispensatie).
Trainer/coördinator Rolph Meijer zal zijn taken voortzetten als coördinator vrouwen en meisjesvoetbal en ook zal hij zich als trainer gaan bemoeien met de MO17-1, waar enkele van zijn speelsters terechtkomen, en als donderdag trainer van de MO13-2.
De VR2 zullen dit seizoen zo afmaken en volgend seizoen als VR1 verder gaan. En met de jeugd wordt hard gewerkt om in de toekomst weer een degelijk extra vrouwenteam op de been te brengen, zodat we weer een VR1 en VR2 team hebben.

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …