Nieuwe bordsponsor bij EVC: Tandartspraktijk Top Dental

Op 23 Juli jongstleden is het contract van onze bordsponsor Top Dental ondertekend.
Tandartspraktijk Top Dental is sinds november 2013 gevestigd in Volendam. Gestart in een tijd van crisis met geduchte concurrentie, met nul patiënten begonnen en snel uitgegroeid naar een mooie, goed lopende praktijk.

Sporten vraagt veel van je lichaam en een goede verzorging daarvan is essentieel. Een groot onderdeel van die verzorging vormt een goede gezondheid van je gebit. Een slechte mondgezondheid kan negatieve gevolgen hebben voor je sportprestaties.
Door middel van dit mooie bord bij EVC, willen we graag meer bekendheid geven aan de risicofactoren voor de mondgezondheid bij (top)sport. We hopen op deze manier meer aandacht te genereren voor een goede mondgezondheid in combinatie met (top)sport en bij te dragen aan sportprestaties die niet te lijden hebben onder mogelijke problemen met het gebit.

Tandartspraktijk Top Dental kent ruime openingstijden; ook ’s avonds en in het weekend kun je er terecht. De praktijk is gevestigd aan het Top 2, 1132 BD Volendam. Om u aan te melden als patiënt kunt u zich inschrijven via 0299-396148 of via onze website www.topdental.nl.

Foto Top Dental

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …