Op de Stip: Mimoun Alouch

Bij EVC zijn we trots op onze vrijwilligers; wat je ook doet, hoe vaak je het doet, je bent nodig bij onze club en we zijn blij met iedereen. Daarom hebben we de websiterubriek “op de stip” in het leven geroepen. Maak kennis met onze vrijwilliger Mimoun Alouch; trainer en coach van de JO17-2!

1. Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben Mimoun Alouch, getrouwd en vader van vijf kinderen. Ik ben werkzaam als ambtenaar bij een gemeente. Verder doe ik bijna dagelijks aan sport en ook verscheidene vormen van sport. Dat doe ik voor mijn plezier, maar ook voor de gezondheid. Dat is ook de reden waarom ik mijn kinderen stimuleer om actief met sport bezig te zijn. Verder ben ik lid van verscheidene stichtingen en verenigingen. Een voorbeeld daarvan is de stichting Op Weg Naar De Toekomst. Daar ben ik onder meer penningmeester.

2. Wat doe je bij EVC?
Ik geef training op maandag en Frank van Gerven op woensdag aan de JO17-2. Op zaterdag assisteer ik Frank van Gerven met coachen.

3. Hoe ben je bij EVC gekomen?
Mijn kinderen zijn al heel lang lid van EVC. Zij hebben mij ook gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de club. Mijn zoon Tarik speelt zelf bij de JO17-2 en Ismail in de selectie van de senioren. Zij helpen heel vaak mee met de training.

4. Wat maakt voor jou je vrijwilligerswerk bij EVC leuk om te doen?
Ik vind het heel erg leuk om training te geven en om actief betrokken te raken bij de kinderen. Ook vind ik het belangrijk dat de kinderen een goede begeleiding krijgen in hun sport.

5. Wat vind je dat er goed gaat bij EVC?
Er gaat heel veel goed bij EVC, iedereen doet zijn best. We moeten niet vergeten dat ondanks dat wij vrijwilligers zijn, wij allemaal ons best doen en een bijdrage leveren aan de club.

6. Wat zou je verbeterd willen zien en wat denk je dat daarvoor nodig is?
Het zou fijn zijn als meer ouders een steentje bij zouden dragen. Je doet het tenslotte voor je kind. Met nog meer nuttige hulp van de vrijwilligers, profiteert het kind er ook van.

7. Wie verdient het volgende plekje “op de stip”?
Rob Bakker

19 Mimoun Alouch foto

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …