Levi van Zanten (EVC F1) naar Ajax Talenten Programma

Dinsdag werd het bestuur van EVC gebeld door Marijn, vader van keeper Levi van Zanten. Levi is benaderd door AFC AJAX, om deel te nemen aan de voorjaarsronde van hun talentenprogramma 2015-2016. Daar moet EVC wel even snel toestemming voor geven, want de eerste bijeenkomst vindt al gauw plaats. En dat doet EVC natuurlijk graag!

Voor AJAX is dit een manier om de talenten van Levi in eigen huis te kunnen beoordelen. Voor Levi is het een fantastische manier om zich te ontwikkelen en nu al een onvergetelijke ervaring.

Op dit moment is Levi keeper van onze F1, waar hij met verve het doel verdedigd. Hij werkt hard voor zijn sport, onder andere door trainingen te volgen bij de Keepersschool. Levi zonder bal onder zijn arm, is een beeld dat je niet vaak ziet. En zijn ouders zijn zijn grootste supporters. Zij steunen hem door dik en dun.

Levi, echt grote klasse. Van harte gefeliciteerd, veel succes en vooral ook heel veel plezier. EVC houdt je in de gaten en hoopt dat je door mag stromen naar het de AJAX Jeugdopleiding! Doe je best!

Levi naar Ajax foto

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …