OSV MC1 – EVC MC1 0-5

Uit tweede hand toch nog een verslagje van de wedstrijd afgelopen zaterdag tegen OSV. Om aansluiting te vinden bij de top, moest er gewonnen worden. De boodschap was duidelijk en werd er afgetrapt. De eerste 10 minuten had EVC het zwaar en was OSV de bovenliggende partij. Dit werd op tijd gezien door de meiden en begonnen zij op vertrouwde wijze te voetballen. Er werd goed gekeken en overgespeeld door een ieder en dat resulteerde uiteindelijk in een de 0-1 van Noah die met haar linkerbeen goed insschoot. EVC voelde dat er meer in zat en de tegenstander had een overtreding nodig om dit goede spel af te stoppen. De vrije trap werd goed ingeschoten door Famke 0-2. Dit was dan ook de ruststand. De tweede helft ging op dezelfde wijze van start en combineerde EVC goed en scherp. Er was 100 % inzet en dat werd beloond met een derde treffer van Tessa. De laatste twee onvermijdelijke doelpunten waren van Esmee en Henriette. Het is mooi om te benoemen wie er gescoord heeft, maar begreep dat deze en eigenlijk net zoals alle overwinningen van de MC1 een teamprestatie is en dat zonder onze keeper, verdedigers en middenvelders dit niet mogelijk is. Dames wederom een topprestatie en aankomende zaterdag mogen jullie deze winnende mood weer laten zien.