18-9: EVC JO19-1 (zon) – Purmersteijn JO19-1 6-0 (5-0)

Voor EVC JO19-1 (zondag) stond vandaag de thuiswedstrijd tegen Purmersteijn op het programma. Het was pas de eerste competitiewedstrijd, want de uitwedstrijd tegen KFC ging vorige week niet door. KFC kon thuis geen team op de been brengen en heeft zich inmiddels teruggetrokken. Weer twee wedstrijden minder dit seizoen helaas. Purmersteijn had vorige week gewonnen van FC Uitgeest, dus op voorhand leek dit toch een lastige wedstrijd te kunnen worden. Die lastige wedstrijd werd het niet, want EVC was simpelweg te sterk. Na 5 minuten stond het 1-0 en halverwege de eerste helft was de stand 4-0. Een overwinning met dubbele cijfers leek haalbaar, maar dat die er niet kwam lag aan ons zelf. We werden te gemakzuchtig en gingen net iets teveel voor eigen succes. Er viel nog 1 doelpunt en met een stand van 5-0 gingen we aan de thee. In de tweede helft werd er volop gewisseld en dat kwam het spel niet meer ten goede, hoewel we nog kansen genoeg kregen om de score op te voeren. Complimenten aan Purmersteijn dat georganiseerd bleef voetballen en over een uitstekende doelman bleek te beschikken. EVC scoorde nog 1 keer en zo stond er een 6-0 eindstand op het scorebord. Doelpunten van Eric Tol (2x), Aaron Lacunes (2x), Brian Rossenaar en Mitchell Rossenaar. Volgende week spelen we uit tegen Assendelft, heel veel succes!