Overbos-EVC.

Bij EVC keerde na een langdurige blessure Barry weer terug in het doel. En hoe!! Barry hield Overbos

gedurende de gehele wedstrijd met diverse spectaculaire reddingen van het scoren af. Echter niet na 6 minuten toen een misser in de EVC verdediging de 1-0 betekende. EVC werd wakker en voerde de druk op wat in de negende minuut leidde tot een schot op de paal van Sam.3minuten was het dan toch raak toen Peter-Jan vanaf het middenveld oprukte en zijn schot gekeerd zag worden, maar rebound werd prima door Jeffrey ingeschoten, 1-1. EVC kreeg meerdere kansen om de score uit te breiden maar de nauwkeurigheid ontbrak.

Na de hervatting een sterker EVC wat echter niet tot doelpunten leidde. Overbos rechtte de rug en wederom een misverstand in de verdediging betekende de 2-1 waarna de periode Barry aanbrak. Het was soms niet te bevatten hoe hij Overbos van het scoren afhield. Na enkele wissels waren het in 88ste minuut deze wissels die zich lieten gelden. Dennis kwam goed op en zijn gekeerde schot werd door Richel bekwaam afgerond,  2-2 .Terwijl iedereen kon leven met deze remise had de sensatie nog groter kunnen zijn, ware het  niet dat Jeffrey in blessuretijd een volledig vrije bal op de paal zag belanden. Soms zit het mee, soms zit het tegen.  A.s. zaterdag komt EDO op bezoek en mannen, jullie hebben het gezien, met werklust en een beetje meer geluk moeten de 3 punten in Edam blijven.

En dat is nodig ook!!

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …