VV OOSTHUIZEN – FC DE REBELLEN

Op zaterdag 1 juli komt het team van F.C. de Rebellen naar Oosthuizen in het kader van het 70 jarig bestaan van Voetbalvereniging Oosthuizen om daar een wedstrijd te spelen tegen een select team van onze club.

Aanvang van de wedstrijd is om 19.00 uur.

De toegang voor deze wedstrijd is gratis!!!!! Dit is mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Noord Hollandse Catering ,  sub sponsor S.N.S banken de overige sponsoren Danmel, Michiel de Groot, Woninginrichting aan Huis, Plus supermarkt,Reclamestudio,Fred Kooy en nog iemand die niet vermeld wil worden. Prachtig toch en heel erg bedankt sponsoren.

Natuurlijk hopen we wel dat een ieder een lootje wil kopen.( De prijzen worden bij een volgende mailing bekend gemaakt)

In de rust spelen de jongste groepen(JO 8 en JO 9) tegen elkaar.

Na afloop van dit spektakel is er volop gelegenheid met de Rebellen op de foto te gaan en gezellig met de mannen te praten.
We willen er een gezellige avond van maken met een muziekje  en onder het genot van een hapje en een drankje de avond af te sluiten.

We rekenen op een grote opkomst!!!!!

Dit team, de Rebellen, stelt zich voor ALS EIGENZINNIG, EIGENWIJS, HARD MAAR FAIR.!!!!

Ze nemen niet altijd een blad voor de mond, al hadden ze dat soms wel moeten doen in hun actieve carriere, maar dat konden ze niet.
U kent ze vast nog wel:

De volgende spelers hebben al toegezegd om op Zaterdag 1 juli te komen voetballen in het tegen Oosthuizen:

John de wolf: begonnen in de jeugd bij Schiedamse Boys in de jeugd gespeeld bij Sparta Rotterdam. Van 1985 – 1989 bij Groningen gevoetbald toen terug gekeerd naar Rotterdam bij Feijenoord van 1989 – 1994 daar drie nationale bekers gewonnen de Johan Cruijff schaal, landskampioen en de Europacup 2. Verdere clubs Wolverhampton, VVV, Hapoel Ashkelon, Helmond Sport en Zwart-wit gestopt in 2000. 6 keer voor oranje uitgekomen.

Andy van der Meijde: begonnen in de jeugd bij Vitesse 1892 uit Arnhem. Vanaf 1994 Bij Ajax in de jeugd gespeeld. Vanaf 1997 – 2003 in het eerste van Ajax, tussen door nog een jaartje bij FC Twente 1999-2000. Daarna verhuist naar Italië bij Internationale van 2003-2005. In Engeland bij Everton van 2005-2009. Zijn carrière afgesloten bij PSV 2009-2010. Erelijst in Nederland: 2x landskampioen 2x KNVB beker 1x Johan Cruijff schaal.

Ricky van den Bergh: Spelend in de hoofdmacht van Sparta Rotterdam van 2002 -2006. Ricky heeft heel wat clubs gehad RKC, Heracles, ADO Den Haag, Spakenburg, en DHC.  Gestopt met actief voetballen in 2015.

Glenn Helder: begonnen bij FC Rijnland alvorens hij bij de jeugd opleiding bij AJAX terecht kwam hij moest daar ruimte maken voor Bryan Roy. En kwam bij Lv Roodenburg terecht. Glenn maakte zijn profdebuut in 1989-1990 bij Sparta Rotterdam, daarna volgde Vitesse, Arsenal,  Benfica, NAC. Glenn heeft 4 interlands gespeeld.

Sjaak Polak: in 1995-1996 werd Sjaak Polak algeheel amateurkampioen met vv Scheveningen. Zijn prof carrière begon in 1996 bij Excelsior. 2000 tot 2004 speelde Sjaak voor FC Twente vervolgens Sparta Rotterdam tot 2008. Won in 2000-2001 de KNVB  beker met FC Twente. Van 2004-2008 bij ADO Den Haag waar hij ook de jeugd opleiding door liep. In 2012 sloot hij zijn carrière af bij Texas Dutch Lions in de verenigde staten.

Humberto Tan: geboren in 1965 in Paramaribo Suriname, Gast speler van de avond. Bekend Radio en Televisie presentator van oa. RTL late Night en studio sport, en best geklede Nederlander in 1999. Humberto heeft vanaf die tijd een eigen kledinglijn. Ambassadeur van het wereld natuur fonds en het Nederlands Rode Kruis. In 2014 en 2016 de zilveren Televizier-ster.

Romano Dennenboom: Maakte zijn prof debuut bij sc Heerenveen in 1999. In 2009 vertrok hij op huurbasis naar Sparta. In 2017 ging een overgang naar PSV er net niet door, wel maakte hij de overstap naar FC Twente, op 3 september speelde Romano zijn enige interland wedstrijd tegen Liechtenstein. Zijn carrière beëindigd bij FC Lienden, in 2013.

Gilles De Bilde: bijnaam De Ket, geboren in België, Begon in 1981 met voetballen bij Zellik Sport. In 1995 maakte hij de grote overstap naar RSC Anderlecht, werd daar samen met John Bosman topschutter zijn trainer was toen Johan Boskamp. In 1997 maakte hij de overstap naar Nederland bij PSV maakte hij zijn debuut. O.l.v. van Dick Advocaat. Werd Nederlands Kampioen en won de Johan Cruijff schaal. In 1999/00 maakte hij de overstap naar Engeland: Sheffield Wednesday en Aston Villa. 2001/02 weer terug naar Belgie, Anderlecht en Lierse SK speelde 27 interlands voor de Rode Duivels.

Patrick Paauwe: Geboren in 1975 in Dronten speelde in de jeugd van vv Lyra, 1993/1995 speelde hij 2 seizoenen bij PSV en speelde daar precies twee wedstrijden. Zijn doorbraak in 1996 komt bij Fortuna Sittard. In 1998 verdiende hij een transfer naar Feyenoord waar hij landkampioen, de Johan Cruijff schaal en de UEFA Cup won. Na èèn seizoen in Frankrijk tekende hij in 2007 bij Borussia Mönchengladbach. Op 31 Januari 2011 stopte hij direct met voetballen. Speelde 5 interlands voor Oranje.

Geert den Ouden: geboren in Delft 1976. Voordat hij zijn profcarrière begon speelde hij bij VOC uit Rotterdam en VV Smitshoek. 1998 begon zijn prof carrière bij Excelsior 2001/2003 bij RBC Roosendaal en vertrok daarna naar Zweden. Daar haalde hij zijn hoogste gemiddelde 10 wedstrijden spelen 10x scoren speelde hier ook voorronde Champions League. In 2007/2008 degradeerde hij met Excelsior daarna koos hij voor De Graafschap. In 2009 vertrok Geert naar Valletta in het mooie Malta, daar speelde hij samen met Jordi Cruijff. Na nog een uitstapje in Amerika ( Dayton Dutch Lions ) besloot hij op 27 Juni 2010 te stoppen met voetballen Geert is nu analist voor Fox Sports Televisie.

Scheidsrechter Roelof Luinge: begon zijn carrière in 1983 tijdens de wedstrijd NAC – VVV. Hij heeft ruim 845 wedstrijden gefloten in het betaalde voetbal daarmee is hij de meest ervaren arbiter in het Nederlandse betaald voetbal. Roelof Luinge werd 3x uitgeroepen tot beste scheidsrechter.  Vloot EK kwalificatie en WK kwalificatie wedstrijden. Op 6 mei 2010 floot hij zijn laatste (beker) wedstrijd tussen Feyenoord – AJAX.  Roelof heeft Foppe de Haan twee keer naar de tribune gestuurd omdat die hem uitschold voor lul. Dus trainers spelers mondje dicht.

Met nog 3 spelers: (zijn op dit moment nog niet bekend) is het team van de FC Rebellen compleet.

Zijn gaan het opnemen tegen een mix team van VV Oosthuizen:
Richard Boor, Hans Frikkee, Arjan Bouwes, Youri Bol, Sjoerd v/d Tas, Alex Beers, Arjan Koehoorn, Sander Middelbeek, Niels Hoedjes, André Jongejans, Wouter de Lange, Tim Maas, Patrick Hooiberg, Jeroen Slaghuis, Rene Duim.

Leiders voor dit sterren team
: Jeep Hamstra en Richard van der Ley.

Scheidsrechter: Roelof Luinge.

Grensrechters: Arie Booij en Albin Zwiers.

 

Wij verwachten bij het zien van deze toppers natuurlijk heel veel publiek.
Aan de poort kunt u een lootje kopen (niet verplicht) en dingt u mee naar o.a een weekendje weg, een weekendje een sportwagen Mercedes te leenen vele andere mooie prijzen.
Ook het inwendige wordt natuurlijk niet vergeten. Hapjes en drinken zijn volop voorradig.

Natuurlijk is het prachtig om met deze mensen op de foto te gaan of even een selfie te maken. Niets is de Rebellen te gek.

We zien U graag op de 1e  juli op ons mooie complex.

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …