Ryan de Wit (E1) en Sajad Rahimzadeh (E3): penaltykoningen najaar 2014!

Het nemen van strafschoppen door de Mannen van de E-selectie na afloop van de wedstrijden, kan onmogelijk als een nietszeggend niemendalletje beschouwd worden. Vrijwel ongeacht het resultaat van de wedstrijd bereiden de spelers zich zeer geconcentreerd voor op het nemen van hun penalty. Zij weten immers dondersgoed wat er op het spel staat:de titel van Penaltykoning van het voor- of najaar!

Aan het eind van de najaarsserie (competitie, beker en oefen) zijn de koningen bekend. Bij EVC E3 is de titel Penaltykoning najaar 2014 veroverd door linksbuiten Sajad Rahimzadeh. Sajad schoot 9x raak! Uitstekend gedaan, Sajad! IMG_4829Op zijn hielen zaten Tyrone Marshall en Gene Brandt (ieder 8 treffers). Klasse, Tyrone en Gene!

Penaltykoning najaar 2014 van EVC E1 is Ryan de Wit geworden. Ryan schoot 7x raak! Uitstekend, Ryan! DSC_2684Het was een close call want Tom de Graaff, Timo de Waart en Jordy Butter schoten 6x raak. Prima, Mannen!

In januari starten we met de voorjaarsreeks. Zien we in mei 2015 dezelfde winnaars of zijn er andere spelers die de titels opeisen?

 

Jan van de Nes

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …