EVC-OSV

De doelstelling voor aanvang was duidelijk, OSV passeren op de ranglijst.

Eén van de voorwaarden om dit te realiseren is, geloof in eigen kunnen.

EVC gaf de tegenstander echter alle ruimte wat binnen 2 minuten twee doelrijpe kansen opleverde voor OSV. Dankzij onzorgvuldigheid van OSV en wederom Roy werd er niet gescoord. Slordig balverlies van EVC op het middenveld leidde tot een vrije trap voor OSV op zo’n 20 meter van de goal. Het schot belandde over Roy heen in het doel, 0-1.

EVC probeerde wel en een prima afstandsschot, van de weer herstelde Niek, had beter lot verdiend.

In de 25ste minuut een goed opgezette aanval van EVC welke bij Jeffrey belandde die vanaf links de bal voortrok en het was Leon die het bekwaam afmaakte, 1-1.

OSV bleef de betere ploeg maar wist de geboden kansen niet te benutten met op slag van rust een geweldige redding van Roy.

Met een gelijke stand gingen beide ploegen aan de thee.

De tweede helft was nog maar net begonnen toen Mark tot tweemaal toe alleen voor de keeper verscheen, de eerste kans kwam voor zijn chocoladebeen maar de tweede rondde hij goed af, 2-1.

OSV bleef sterker maar Roy was niet te verschalken. De weinige keren dat EVC richting het doel van de tegenstander ging, leidde echter niet tot doelpunten.

In de 67ste minuut tastte de hele EVC verdediging mis waar OSV goed van profiteerde, 2-2. EVC probeerde met het inzetten van Björn wat meer druk naar voren te zetten maar helaas. Tot in de 82ste minuut, de doorgebroken Bilal werd vlak voor het doel op onreglementaire wijze van de bal gezet. Alles wat EVC was claimde een strafschop. Een zuivere aldus een echte kenner langs de lijn (Dhr. J.K. uit V) maar meer dan een corner leverde dit niet op. Beide ploegen leken daarna tevreden met een gelijkspel en zo eindigde de wedstrijd dan ook in 2-2.

Zaterdag a.s. de derby tegen koploper HBOK in Zunderdorp.

Laten we hopen op een verlaat Sinterklaascadeautje.

P.S.  Let op de werkzaamheden aan de N247 komend weekend, misschien een beetje puzzelen om er te komen maar onze jongens rekenen op jullie.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …