Start seizoen 2016-2017

Nog een week en dan gaat het seizoen 2016-2017 van start met bekerwedstrijden van de teams die in de Categorie A spelen (Zaterdag 1, Zaterdag 2 en JO17-1). Alle voorlopige competitie-indelingen zijn inmiddels definitief, net als de indelingen van het bekervoetbal.

Voor de Zaterdag 1, Zaterdag 2 en JO17-1 begint de competitie op zaterdag 3 september. Alle andere teams zijn Categorie B en die starten op 3/4 september met een bekerwedstrijd. Uitzonderingen zijn de Zaterdag 3 t/m 5, Zondag 3 en Veteranen 45+ die zich allemaal niet hebben ingeschreven voor het bekervoetbal. Voor de Categorie B start de competitie een week later, op 10/11 september. Uitzondering is hier JO11-1, die hoofdklasse 9×9 spelen. Zij starten zaterdag 27 augustus met een bekerwedstrijd en spelen 3 september al hun eerste competitiewedstrijd. Het competitieprogramma voor de Categorie B is overigens nog niet bekend.

Het eerste programma is via de website zichtbaar of klik hier. De teampagina’s op de website zijn bijgewerkt en voorzien van de nieuwe benamingen. Daar is het programma per team in te zien.

Iedereen veel succes komend seizoen.

Erwin Rossenaar
Wedstrijdsecretaris

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …