Verslag Beemster E-2 – EVC E2

Verslag Beemster E2 – EVC E2

We mochten vanochtend lekker vroeg op. Om acht uur verzamelen en om negen uur spelen in Middenbeemster. Uw verslaggever weet uit betrouwbare bron dat Dylano en Huub vanochtend allebei al om zeven uur in hun trainingspak naast het bed van hun ouders stonden. Kortom: de jongens hadden er zin in!
Dylano was vandaag de aanvoerder.
Vandaag werd er gespeeld zonder Sander die op trainingskamp is met zijn atletiek vereniging. En Sander kan al zo hard lopen!
De wedstrijd ging na het fluitsignaal direct lekker van de kant. Een mooie aanval van Thijmen, Daan creëerde een serieuze kans, de Beemstermannen probeerden het met een gevaarlijk schot op Youri, Youri had een prachtige redding, Marijn ging goed op weg naar voren, Dylano had een mooi schot op de keep: EVC zette steeds meer druk en speelde goed over en jawel: Simon maakte het af. Doelpunt voor EVC! 0-1
Nu is het zo dat onze mannen meestal winnen als ze met 1-0 achter komen te staan dus was dit wel goed nieuws?!
Zo te zien wel want Marijn maakt vrijwel direct daarna na een voorzet van Simon de tweede goal. Lekker! 0-2
De coach van de Beemstermannen bleek niet blij en riep: “Zijn we hier om te voetballen of om te luieren?!”. Dat lijkt wel te helpen.
Plots komt er een heel mooi schot uit de Beemster en is het 1-2.
Ze proberen het meteen nog een keer maar wij hebben Youri! Die houdt bijna alle ballen!n En Dylan kom je ook niet makkelijk voorbij!
Vervolgens schieten Dylano, Daan en Huub helaas naast of in de handen van de keeper. Weten we onze voorsprong vast te houden?

Na de rust valt op dat met name onze Daan de jongens uit de Beemster wel rauw lijkt te lusten. Gesproken met zijn vader? En Dees verdedigt of zijn leven er van af hangt. Zijn mannetje heeft geen schijn van kans.
Na een voorzet van Simon maakt Thijmen het af: 1-3.
EVC gaat steeds meer drukken. Een Beemster-oma roept tegen haar kleinzon (Sil) dat hij niet de moed moet laten zakken. Sil veert op maar na een voorzet van Thijmen scoort Huub en is het 1-4.
Beemster-oma wordt ook stil en niet lang hierna fluit de scheids de wedstrijd af.
Mooie en leuke wedstrijd jongens!

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …