EVC MD1 – Kolping Boys MD3 : 18 – 0!

De eerste competitie wedstrijd stond op het programma.
De trainers hadden hun huiswerk gedaan, gezien de eerdere uitslagen van “Kolping Girls” zou het niet onze moeilijkste wedstrijd worden.
Met enkele afwezigen (Noa, Mei-Lan en Faye deden niet mee) begonnen we aan de wedstrijd.

Al na enkele minuten opende Zylvie de score: 1-0, en het werd duidelijk dat dit geen moeilijke wedstrijd ging worden.
Een doelpunten regen volgde, iedere paar minuten viel er weer één in het net.
Met het fluitsignaal voor rust stond het 10 – 0. Sommigen vonden het zelfs een beetje zielig voor de tegenstander..

Na de rust werden wat posities geschoven en gewisseld, het was makkelijk mogelijk.
Faye bood aan om te vlaggen, maar bleek achteraf de vlag niet te hoeven uitsteken..

Uiteindelijk werd het 18 – 0, een uitslag die meteen resulteert in een koppositie op basis van doelsaldo.
Prima gespeeld meiden, en een compliment voor de verdediging ook, die weinig te doen hadden en dus goed meeschoven naar voren.

Doelpuntenmakers: Zylvie (3), Liz (4), Holly (4), Anne (3), Femke (4).
Voor de duidelijkheid, de doelpunten zouden niet gemaakt zijn zonder medewerking van middenveld en achterhoede, het is een gezamenlijk resultaat.