Verslag EVC E2 – De Wherevogels E4 – zaterdag 21 maart 2015 – 3-5 (2-2)

Op 21 maart trad de bijna voltallige EVC E2 (alleen Dylan Onselder ontbrak) om 8.45 weer aan om op het thuisveld een wedstrijd tegen De Wherevogels E4 te spelen. Het was koud en regenachtig en ze kregen meerdere regenbuien te verwerken tijdens de wedstrijd.
Ze begonnen voortvarend en waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. Beide ploegen creëerden kansen maar gescoord werd er nog niet. Na 15 minuten was het toch raak en scoorden De Wherevogels het eerste doelpunt, 0-1.
Onze jongens gingen gelijk in de tegenaanval waardoor we 5 minuten later een mooi doelpunt van de jarige Simon mochten noteren. 1-1.
De Wherevogels lieten die niet op zich zitten en na 3 minuten scoorden zij de 1-2. Maar gelukkig scoorde Huub vlak voor het fluitsignaal de gelijkmaker waardoor we met een 2-2 stand de kleedkamer in gingen voor de rust.
In de 2e helft ging het weer gelijkwaardig over en weer tot na 10 minuten De Wherevogels een mooie kans benutten waardoor wij weer met 2-3 achter stonden. Dit doelpunt gaf De Wherevogels vleugels want kort daarna scoorden zij wederom, 2-4. Sander besloot dat het nu maar eens afgelopen moest zijn en na een aantal minuten scoorde hij de 3-4. Maar hij was op jacht naar meer en miste 4 keer op een haar na. Ook De Wherevogels kreeg nog goede kansen maar Youri gaf ze geen kans om doelpunten te maken. Helaas kreeg De Wherevogels vlak voor het eindsignaal nog een mooie kans die Youri niet kon stoppen waardoor de eindstand 3-5 was.
Youri, Simon, Dees, Marijn, Thijmen, Daan, Sander en Dylan Laan hebben gestreden tot het einde, goed gedaan jongens!