Winst thuis tegen ZO United

Onze eerste winterse wedstrijd begon op het geliefde A-veld, maar ook weer niet??‍♂. Na overleg werd het kunstgras door de scheidsrechter als gevaarlijk beschouwd⛸. We verplaatste ons naar het oude sappige grasveld. Zonnetje in de rug, min 1☃ maar knallen Tegenstander ZO United had er zin in. Stugge tegenstand ?. Wij begonnen met 2 verdedigers, aanvoerder Mike en Hani. Dat liep goed. Alleen de aanvallers hadden bevroren tenen, ijsneus maar geen ijspret ?. Het liep even nog niet voorin. Maar de hulptroepen op het middenveld schudde alles wakker?. Met daar Amin, Tobias en soms Sem of Thijl kwamen we meer voorin. Piet, Famady en Max begonnen te draaien en hoera, 1-0 Amin. Toch werd het 1-1, oei, er klonk gemopper ? in het veld. Gelukkig hadden wij onze mascotte Sammie. Hij bracht geluk, een eigen doelpunt na onze corner en we stonden 2-1voor, pfff. Sem had wel al eerder op goal gekopt. Jens was intussen achterin meer aan het bikkelen geraakt. Rust! De mannen bleken niet blij met 2 verdedigers. Prima, dit keer luisterde de coach en we stemmen voor een 3 mans-deal unaniem achterin. Wel moesten aanvallers meer bewegen ⛹? van de coach. Keeper Sven liet een paar keer een schitterende redding zien. In de 1e helft al met ver uitkomen a la Onana, in de 2 helft voorkwam hij vooral gelijkmakers. De mannen kregen meer grip en lef en zo scoorde Max na dribbels en passing 3-1, lekker. Achterin kregen we ondanks meer overmacht de bal niet weg en de 3-2 viel in de touwen. Man o man, lastig dit heitje voor karweitje. Koppen bij elkaar, veel wisselen, zonnebril op en weer gaan na de time-out. Voorin konden we niet lekker overspelen of vergaten het soms. We stonden te ver uitelkaar. Maar iedereen deed z’n best ??. Max maakte na assist Sven knap de 4-2, ?. Bijna nog mooier was de solo van Famady. Hij werd helaas erna onderuit geschopt vrij lopend naar de goal. Neem dan nooit zelf de toegewezen pingel is de wet. Maar hij mocht dit wel en deed het. Last van de zon, bleef de bal wat onder de voet hangen en de keeper kon redden. Eindstand 4-2. De goed fluitende scheids floot gelijk af. Het ruim aanwezige publiek was tevreden. Een sportieve wedstrijd, gewonnen en hiermee de 4e plek gehaald, mooi. Mike trakteerde na afloop, ?, dank ervoor en voor de schone was. Hani neemt de vuile was mee, met de extra hesjes die aan moesten omdat beide teams groen gekleed waren vandaag. Allemaal dank voor support, Kitty voor de kantinedienst. Fijn weekend en groet, Ronald ?‍♂⚽