Winterstop.

De eerste seizoenshelft zit er op en de winterstop is ingegaan. Tijd om te kijken naar de resultaten tot nu toe.

Bij de senioren gaat de aandacht natuurlijk uit naar het vlaggenschip, de Zaterdag 1. Op dit moment staat EVC op de 10e plaats en dat zou aan het einde van de competitie betekenen dat EVC zich handhaaft in de 2e klasse. Nummers 11 en 12 spelen nacompetitie en nummers 13 en 14 degraderen. Zaterdag 2 heeft het moeilijk in de res. 1e klasse en staat op de 13e plaats. Ook in die klasse spelen de nummers 11 en 12 nacompetitie en degraderen nummers 13 en 14. Bij de andere seniorenteams staat Zaterdag 4 een straatlengte voor op de nummer 2. Het kampioenschap is nog een kwestie van tijd. Ook Zondag 2 staat in hun klasse bij de bovenste teams.

Bij de jeugd had JO12-2 het kampioenschap al gevierd, maar doordat de KNVB alsnog een wedstrijd op het programma zette voor de enige overgebleven concurrent DVC Buiksloot is dat kampioenschap het team door de neus geboord. Het is nu hopen op de medewerking van een ander team in deze klasse om zo alsnog in januari een kampioenswedstrijd te kunnen spelen. JO15-1 liep het kampioenschap net mis, maar gaat na de winterstop in de promotiepoule spelen om promotie naar de 1e klasse. JO14-1 kan nog kampioen worden, er moeten nog een aantal inhaalwedstrijden gespeeld worden. JO11-3 staat bovenaan, maar nummer 2 Monnickendam gaat bij het winnen van hun laatste wedstrijd over JO11-3 heen.

De winterstop is kort want op zaterdag 7 januari staan de eerste wedstrijden al weer op het programma. Dat zijn nog inhaalwedstrijden uit de najaarscompetitie, de voorjaarscompetitie start op zaterdag 21 januari.

Hieronder de standen van alle teams.

Iedereen fijne feestdagen en een goed 2017!

Erwin Rossenaar
wedstrijdsecretaris

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …