WV-HEDW – EVC

Vandaag een, gezien de stand op de ranglijst, geduchte tegenstander. Niets bleek minder waar. Van meet af aan werd het doel van EVC onder vuur genomen door een sterk en snel combinerend WV-HEDW (vanaf nu W.)

Tot aan de 15de minuut kwam EVC er niet aan te pas. Een uitval van EVC kreeg geen beloning, het schot van Bilal werd gestopt door de keeper. De daarop volgende aanval van W. werd in duidelijke buitenspelsituatie afgerond. 1-0. Het bleef een spervuur van aanvallen maar gelukkig voor EVC hadden de spelers van W. het vizier niet op scherp staan zodat de rust aanbrak met de 1-0 stand.

De tweede helft met Eric voor Peter-Jan was nog maar twee minuten oud toen een goede actie van Bilal helaas geen doel trof. Daarna was het alleen W. wat de klok sloeg hetgeen vooralsnog alleen resulteerde inschoten over en naast en een bal op de paal, met als klapstuk een op advies van onze grensrechter (Hans) afgekeurde treffer. Ismael maakte plaats voor Sam en even later werd Ruud vervangen door Ard. Na twee schitterende reddingen van Roy waarbij hij één schot op onmogelijke wijze uit de kruising tikte was de pijp leeg bij EVC en het verzet gebroken. W. scoorde in negen minuten de 2-0,3-0 en 4-0 waarmee de dik verdiende zege een feit was voor de Amsterdammers die na de nederlaag van HBOK tegen ZOB weer volop meedoen voor de koppositie.

A.s. zaterdag thuis tegen BOL, wederom een geduchte tegenstander maar wie weet komt de ommekeer.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …