24-1, oefen: EVC B1 – WSV’30 B1 3-3 (1-0)

Een oefenwedstrijd tegen een bekende tegenstander, want voor de winterstop oefenden we tegen elkaar in Wormer. Toen werd het 1-2 voor EVC, nu 3-3 en dat was gezien het spelbeeld een terecht uitslag.

EVC startte uitstekend en al binnen de minuut had Daniël Kemper de 1-0 op zijn schoen. Helaas redde doelman. Daarna hield EVC het betere van het spel en kwam via invaller Sam Knook (B2) op 1-0. Vervolgens verzuimden we om de 2-0 te scoren en kwam WSV’30 steeds beter in de wedstrijd. Tot grote kansen leidde dat echter niet en zo gingen we met een minieme voorsprong aan de thee.

In de tweede helft had WSV’30 had windvoordeel en had EVC moeite om voorin te komen, WSV’30 was nu de bovenliggende partij. Toch was het EVC dat scoorde. Uit een prima uitgespeelde counter maakte Daniël de 2-0, na mooi voorbereidend werk van Aaron Lacunes. Diezelfde Aaron had daarna de kans op de 3-0 toen hij alleen op de doelman af mocht gaan. Helaas kreeg die nog net een teen tegen de bal. Dit was de ommekeer, want WSV’30 gooide er nog een schepje bovenop, scoorde de 2-1 en direct daarna de 2-2. EVC leek wakker en het was Aaron die met een schitterend individuele actie Azeddine Sout in staat stelde er 3-2 van te maken. Helaas konden we deze voorsprong niet over de streep trekken. Een indraaiende vrije trap leek nog weggewerkt te kunnen worden, maar werd in tweede instantie alsnog binnen geschoten. Eindstand 3-3.

Toch weer een leuke oefenwedstrijd tegen een goede tegenstander.