6-12: DZS B1 – EVC B1 1-10 (0-4)

De laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft betrof de uitwedstrijd tegen DZS B1. DZS stond onderaan en voor EVC was het zaak om (ruim) te winnen en zo de 2e plaats in de eindstand veilig te stellen. Op hobbelige B-veld bood DZS de eerste 20 minuten iets meer tegenstand dan verwacht, maar daarna speelde EVC de tegenstander helemaal van de mat. Eerst scoorde Coen Smit de 0-1. Vervolgens maakte Daniël Kemper er 0-2 van. Daarna viel er twee prachtige doelpunten. Eerst kwam Brian Rossenaar van links naar binnen en schoot met rechts de bal heel fraai in de kruising, 0-3. Daarna gaf Brian een prachtige voorzet die door Kyle Idsinga weergaloos in de kruising werd gekopt, 0-4.

In de tweede helft scoorde Brian vanaf de aftrap de 0-5 en daarna scoorde Caper de Vries de 0-6. Brian maakte vervolgens zijn derde van de dag en zo was de stand 0-7. Hierna mocht DZS iets terugdoen en een zaterdagschot vloog per ongeluk zo de kruising in, 1-7. Het laatste kwartier was geheel voor Dave Goede. Met een loepzuivere hattrick zette hij de 1-10 eindstand op het scorebord. Prima gedaan Dave! Bij deze stand floot de KNVB-scheidsrechter voor het einde en met een 2e plaats achter kampioen Hellas Sport B1 kunnen wij terugkijken op een goede eerste seizoenshelft. Volgende week is de oefenwedstrijd tegen 1e klasse Blokkers B1, daarna is het winterstop. Veel scucces volgende week!