EVC JO11-selectie en ……. Het Gilde van Snelle Jelle (5)

Timo Ooms: Ridder in Het Gilde!!!

Steije Douna, Boris Wiedijk en Tim Knegt: nieuwe leden van Snelle Jelle!!!

In de voorbije week was wederom een kwartet spelers die ‘De 100’ wisten te bereiken: 100 activiteiten in één seizoen! Ditmaal waren de rollen echter (precies) omgedraaid: voor deze tweede achtereenvolgende vierklapper waren nu één man van JO11-1 en drie van JO11-2 verantwoordelijk.

De uitstekende rechtsback van JO11-1, Timo Ooms, passeerde voor de tweede maal de Magische Mijlpaal en dus voldeed Timo aan het vereiste om te promoveren tot Ridder in Het Gilde van Snelle Jelle!

Timo: je bent heel goed bezig, complimenten, en ga vooral zo door!!!


Drietal van JO11-2

De sterke en veel progressie makende middenvelder/aanvaller Steije Douna, de keeper met katachtige reflexen doelman Boris Wiedijk en de gedreven linksback en begaafde linkspoot Tim Knegt doorbraken voor het eerst de grens van 100 activiteiten!

En dat betekent … dat zij toetreden tot het vermaarde Gilde van Snelle Jelle!

Chapeau, Mannen, en … doe zo voort!

Timo ontving ‘de versierselen’ behorend tot het Ridderschap van vader/trainer-coach Jeroen Ooms.

Steije ontving zijn verdiende Snelle Jelle Kruidkoek van jeugdtrainer en maatschappelijk stagiair Carlos van der Naaten!

Uit handen van trainer Klaas Mulder mocht Boris zijn terechte ‘Snelle Jelle’ ontvangen.

Tim stond volop in de schijnwerpers toen coach Jacco Steur hem ‘de versierselen’ opspelde na de bekerwedstrijd tegen Spartanen JO11-2 (7-1 winst)!

 

Jan van de Nes

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …