verslag 8 november

Verslag wedstrijd 8 november 2014 EVC-Marken

Het is een mooie dag. Het zonnetje komt door. Wel fris, maar droog. Vol goede moed beginnen de mannen aan de wedstrijd. Eerst is de scheidsrechter nog afwezig en is John scheidsrechter. Na vijf minuten wordt hij overgenomen. In de eerste minuten worden er al 2 doelpunten gemaakt door EVC. Keurig, doorgaan zo jongens zou ik zeggen. Het eerste doelpunt wordt in de tweede minuut gemaakt door Sander. Samen met Thijmen en Marijn in de voorzet naar Sander. Het tweede doelpunt valt na vijf minuten en wordt gemaakt door Thijmen. Aanzet was via Sander.
Om 8.59 wordt er een tegendoelpunt gemaakt. Om vijf over 9 wordt er een doelpunt gemaakt door Dylan van Onselder.
Corner tegen om 9.06. Een minuut later corner voor EVC genomen door Thijmen. Helaas de bal gaat over het doel. Daan en Dylan staan in de verdediging en zorgen er goed voor dat ze er niet te gemakkelijk door kunnen komen. Corner Marken. Doelpunt om 12 over 9 voor Marken. Stand in de rust is 3-2 voor EVC.
Tweede helft start om 9.29
Vrij snel is er een corner voor EVC, daarna opnieuw een corner voor EVC genomen door Dylan, nummer 8. Om 9.33 wordt er opnieuw een corner genomen Thijmen, daarna ingooi door Thijmen. Om 9.34 corner genomen door Simon, Thijmen kopt tegen de paal, Jammer. Om 9.36 ingooi Marijn om Daarna nogmaals ingooi door Marijn.
Corner genomen door Thijmen om 9.37. Jammer Huub schiet over het doel. Aanzet door Thijmen, Sander en Simon. Goed geprobeerd. Om 9.38 corner, die wordt genomen door Thijmen.
Nu wordt het even werken voor Youri. Ze spelen nu een tijdje wat meer op onze helft. Super gedaan Youri. Je kunt heel veel ballen tegenhouden, top!
Om 9.40 ingooi Marken en de bal gaat over het doel. Om 9.41 gaat de bal opnieuw over het doel voor Marken.
Om 9.42 weer een mooie actie van EVC, aanzet door Simon en Dylan, ingekopt door Thijmen. De stand is 4-2 voor EVC.
Helaas volgt al snel een doekpunt van Marken om 9.43 Om 9.45 is er een schot van Marken over het doel. Om 9.47 een corner voor Marken.
Om 9.49 corner genomen door Simon, Dylan schiet net naast het doel. Jammer, jammer,jammer.
Om 9.52 maakt Markrn opnieuw een doelpunt en is de stand 4-4. De hele wedstrijd voor staan en in de laatste vijf minuten wordt het gelijk spel. Dat is toch niet eerlijk.
Gelukkig maakt Simon in de laatste minuut, nou zeg maar seconden nog een doelpunt waardoor het toch nog een overwinning is geworden. 5-4 voor EVC. Goed gedaan jongens. Jullie hebben het wel spannend gehouden op het laatste moment.