Grote zege EVC JO9-3

EVC JO9-3 – Koedijk JO9-9 11-0 (6-0) 17-09-2016

De 2e competitiewedstrijd speelden onze kanjers tegen Koedijk die vorige week met 11-0 tegen Oosthuizen hadden verloren. Zonder Fortuna die een weekend naar Duitsland was kon onder leiding van assistent trainer Bjorn de strijd beginnen. Vanaf het eerste fluitsignaal zocht EVC meteen de aanval. Dat resulteerde meteen in een treffer van aanvoerder Yannick . Koedijk bestond allemaal uit 1e jaars, ons team vandaag uit 3 2e jaars en 6 1e jaars om maar een vergelijk te hebben. De verdediging met Ayoub en Julian W stond sterk. Op het middenveld waren afwisselend Tijl, Tijn Casper en Ben goed bezig en was Yannick als spits een waardig aanvoerder.

De 2-0 en 3-0 kwamen vrij snel achter elkaar door Casper en Ben. Het mooiste doelpunt kwam uit een prachtige aanval. Julian W gaf de bal mee aan Yannick, die vervolgens Bram aan de rechterkant aanspeelde, Bram ging goed richting achterlijn en gaf de bal richting de 2e paal waar Casper klaar stond om de 4-0 in te tikken. Even later scoorde Casper de 5-0, als laatste wist Yannick een bal van Tijn te verlengen om de ruststand op 6-0 te bepalen. Na de limonade ging EVC goed door met Ayoub op doel en Julian B in het veld. Het was Ben die 7-0 maakte. Een gevaarlijk wapen bij ons zijn de corners van Yannick. Eerste was het Tijl die de bal achter de doellijn wist te werken en even later was het Ben die hetzelfde deed. Even later scoorde Casper zijn 5e doelpunt Bram pakte zijn doelpuntje ook mee en zo stond de teller op 11-0. Goed gespeeld, volgende week naar Vrone die ook de 2 wedstrijden hebben gewonnen. Maandag gaan jullie weer trainen met Bjorn en dan zie ik jullie donderdag weer.

Peter

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …